Hederlig tap i finalen i Buskerud Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Apr 2013

Finalen i Buskerudcupen ble spilt på Marienlyst i går mot Konnerud og det endte til slutt med tap. En kamp mellom toppen av 2.divisjon og toppen av 3.divisjon.

Vi starter kampen med en straffe og Ida Nanger scorer sikkert til 1-0. De første 20 min.er det mest stillingskrig og mange dueller.
Hege redder noen små farligheter og spesielt Johanna rydder opp i stor stil i våre bakre rekker. Vi har litt for stor respekt for motstander, blir stresset, for mange balltap og tør ikke spille vårt eget spill. Men vi holder ledelsen til det er 1.minutt igjen av omgangen da de utligner til 1-1.

2.omgang starter med at Konnerud tar ledelsen rett ett er avspark til 1-2. Dette var to veldig kjedelige baklengs rett før pause og rett etter pause.
Tonje Simensen og Carina spiller seg fint oppover og vi utligner til 2-2 ved Tonje etter ca.55 min.spill.

Nå er vi inne i en god periode og Tanja Løfshus er veldig nære skyte oss i ledelse men deres keeper får avverget til corner. Når det er 15 min igjen scorer Konnerud igjen etter at vi har blitt presset bakover til 2-3.
Vi blir løpende mye etter men det er 100% innsats vilje og guts i jentene. Rette etterpå blir det 2-4 og kampen avgjøres. Et hederlig tap.

Alt i alt en fin kamp med spenning nesten helt til slutt. Vi taper for et bedre lag men dette ga oss fin erfaring.
Hele laget fortjener ros for vilje guts og engasjement.

Hege Arnesen gjør en meget god kamp i mål. Johanna Pettersson er kanskje banens beste spiller.
Tanja Løfshus imponerer og gjør en god kamp.

Laget: Hege, Vikki, Oda, Johanna, Agnethe – Runa, Tanja, Nanger, -Tonje, Tanja(Dutta), Carina.
Innb: Therese, Kisha, Tine, Renate, Hero.

1-0 Ida Nanger (Straffe)