Forrykende seriestart for A-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Apr 2013

Onsdag kveld var det serieåpning mot Strømsgodset 3 på gamle gress og hvilken thriller dette ble.

Etter en jevnspilt førsteomgang med høyt tempo og flere sjanser til begge lag kunne våre gutter gå til pause med 1-0 etter en flott scoring av Osvald.

Etter pause utlignet gutta fra Gulskogen etter 9 minutter og det var Status Quo. Nå våknet imidlertid gutta og plutselig stod det 3-1 etter to flotte scoringer av Tjønna og Osvald som nok en gang var frampå. Da tok det virkelig fyr på Marienlyst men det var hjemmelaget som satte fart i spillet og utliknet på en rask overgang. Like etterpå fikk Strømsgodset en spiller utvist etter 2 gule, og da trodde mange at kampen skulle være kjørt, men den gang ei!

Strømsgodset satset fremover og fikk en fullt fortjent straffe som resulterte i 3-3. Kampen er i ferd med å ebbe ut, men gutta våre ga ikke opp. Håkky Knudsen fighter seg inn i motstanders sekstenmeter og blir hektet. Da var det mange som hadde høy puls blant våre tilhengere, men Capitan Cetin holdt hodet kaldt og skuddfoten rett, og setter straffa og det ender med 4-3 seier til våre gutter

NB: Husk guttas første hjemmekamp mot Vestfossen 19. april kl. 19.00 – vell møtt!