Åssiden G13 vant Drammen cup!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Apr 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glade gutter med pokal og medaljer!

 

Etter godt spill på hjemmebane i de tre innledende kampene på lørdag med 9 poeng og 7-0 i målprotokollen så bar det opp til vinteren og Konnerud på søndag morgen til 1/8- finale.

 

Her ble det 1-0 over Asker 2 etter at Tobias Karlsen var frempå med hodet etter en corner.

 

I kvartfinalen møtte vi Kolbotn. Her ble det litt oppstandelse i forkant av kampen, da noen mødre med haukeblikk hadde observert en sammenkrøket Martin Bøthun på oppvarmingsfeltet med mageknip.

Her måtte noe gjøres og håndveskene ble endevendt og hva dukket opp, jo det mødrene ble enige om at måtte være en Paracet. En rask spurt og litt drikke senere, så var Martin klar. Sjelden har en «Paracet» virket så fort.

Vel, gutta fortsatte det gode spillet og gikk ganske raskt opp i 2-0 etter nok et hodestøt av nevnte Karlsen og en scoring av en alltid måljagende Adis Mujkic. Kolbotn reduserte en gang, men gutta hadde kontroll og kontrollerte seieren i havn.

Hva nå, jo igjen var engasjerte mødre på alerten og meldte at det var kun 40 minutter til ny kamp nede i varmen på Marienlyst.

Der ventet Holmen 2, som var broren til Holmen 1 fra lørdag. Gutta tenkte at dette blir grei skuring, men det var det ikke.

Det viste seg at det var et fintspillende Holmen 2, til tross for et underlag som hadde passet bedre til dragracing på banen som er belagt med is om vinteren. Hva med gutta våre, jo de slet med rester av høydesyke fra steppene på Konnerud og det det var kun en våken Kasper Olufsen i mål som var ute og snappet en 3-4 gjennomspill som reddet 0-0 i denne kampen.

 

I følge FIFA’s regler ved uavgjort så skal da laglederne  i sekretæriatet og gjøre opp, vel jeg tok av meg på overkroppen og var klar til å gå i nærkamp med lederen til Holmen 2. Til min store overaskelse så var det myntkast.

Jeg kledde på meg og fikk tildelt «kongeriket Norge» på en 5-kroning, lett match!

Da var vi etter stormende jubel foran pølseboden klar for vår første finale.

 

Spenningen var stor og gutta gledet seg til å spille på Marienlyst stadion, vi skulle opp mot Hobøl (som er mest kjent for å ikke ha fått flyplass en gang på 90-tallet.

Kampen begynte med innmarsj og hilsing på motstanderen. Kampen startet litt nervøst, men etter hvert fikk Åssiden et lite spillemessig overtak og kom til to store sjanser ved Miran Jami og Adis Mujkic, dessverre fikk vi ikke satt de i mål.

Etter dette så gikk spillet frem og tilbake uten at det ble skapt de stor sjansene, det kunne se ut som om begge lag begynte å bli slitne.

Kampen ebbet ut til 0-0 og så var det opp i sekretæriatet en gang til, der satt fru Fortuna og ventet på meg og saken var biff!!

 

Da var det og gå ned i garderoben hvor spillerne satt og ventet i spenning, det var helt stille da jeg gikk inn, drøyde litt, før jeg gratulerte de med sin første seier i en cup.

Da kom reaksjonen som var verdt alle de timene som vi har brukt på fotballen, for maken til idrettsglede har ikke jeg sett før.

Det var hopping, hyling og klemming. Det var da ekstremt stolte og fornøyde gutter som mottok sin første pokal etterpå.

 

 

 

 

 

De som var med:

Kasper Olufsen

Miran Jami

Daniel Eggestad

Adis Mujkic

Cronje Løkken Engh

Levar Awat

Dayan Ahmed

Martin Bøthun

Tobias Karlsen

Thomas Johannessen

Shiam Haille

Eyobied Tefsalem

Ali Hayder

Einar V. Skalstad

Jonathan Øvrebø

Alexander Cavalini Fevik

 

Trener’n

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.