Drammencup vel overstått for 5 gang på Åssiden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Apr 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åpningskamp fredag mellom ÅIF G19 og Asker

Da er en morsom men slitsom helg med Drammencup gjennomført på 10 kunstgressbaner i Drammen og omegn. Som i fjor var det ÅIF, DBK, SIF, Skiold, Konnerud, Glassverket. Nytt i år var at Nordre Sande ble invitert som ny "partner" og de klarte oppgaven med bravur.

Det har som tidligere kommet mange meldinger på banen og på mail i etterkant om at klubber er storfornøyd med turneringen.

I fjor var det 176 lag påmeldt, men med en bane ekstra kunne vi arrangere med opp til 200 lag. Det var venteliste i alle klasser utenom J19 hvor vi hadde planlagt med 8 lag. Det ble bare 5, så det totale antallet lag påmeldt ble da 197 fra 5 kretser.

Med innledende kamper fradag og lørdag, samt A- og B-sluttspill søndag ble det 448 kamper med 488 dommeroppdrag. Tror trygt at vi kan kalle Drammencup Norges største kunstgresscup!

Bildet over: VIP Tribunen på klubbhuset med flere kjente Åssiafjes!

 

Alle lagene våre gjorde en veldig god innsats, men vi må selvfølgelig trekke frem G13 som klassevinner, samt J16 med sin andre finale på rad. I fjor ble det seier, mens det ble et knepent tap mot et godt Bærums Verk.

Alle resultater med sluttspilltre kan sees her:  http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=dc2013

 

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som bidro til at arrangementet kom vel i havn nok en gang. A-lag herrer og damer som bidro på kjøkken og i kiosk. Foreldre som bakte kaker. Alle som bidro under arrangementet ellers med forskjellige oppgaver.

Vil alikevel spesielt trekke frem Liesl Albrigtsen Sevlejordet som nok en gang ordnet alt rundt kioskdriften fra planlegging, innkjøp, klargjøring før de fleste har tenkt å stå opp så det er nystekte baguetter, kaffe og annet klart til de første dukker opp. I år fikk hun også god hjelp av sin mor som stilte opp her.

Eivind Knudsen stilte som speaker hele lørdag og søndag og gjorde som vanlig en strålende jobb. Lars Samuelsen, Henning Jæger og Christian Alme var andre som stilte opp mye. Arild var der selvfølgelig store deler av cupen. Roger hadde nok også vært med mer, men måtte kaste inn håndkle pga av sykdom.

 

Alltid hyggelig å jobbe med alle menneskene i Åssia.

På bildet over er det Henning og Lars som har vakt i sekretæriatet sammen med undertegnede. Mange hyggelige Lagledere , trenere og dommere også, og selv om man blir sliten etter ca 35 timer på klubbhuset er det verdt det!

 

Anders Bekkelund

Leder ÅIF Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.