Etter Drammen Cup har J16 gått inn i en hektisk periode, med fire kamper på
Flint-Tønsberg for tur for jentene..

23/4 1.serierunde;

Vestfossen - ÅIF 0-0 (0-0)

Det ble en lite minneverdig serieåpning, mot ett veldig defensivt orientert Vestfossen.
Vi er klart best kampen igjennom, men sliter med og skape sjanser. Kommer til ett par store, men kampen ebber ut med for oss ett veldig uvanlig resultat, 0-0. Malene er uheldig og pådrar seg ett brudd i hånden og er ute i noen uker..

Laget: Frida, Mari, Vicky, Vilde, Kriss, Nora, Tine, Julie, Tanja, Madde, Malene.
innb: Thea, Sandra, Narin, Stine, Therese

26/4 2.serierunde;

Åssiden - Stoppen 3-3 (0-2)

15 min 0-1
25 min 0-2
45 min 0-3
50 min 1-3 Tanja
53 min 2-3 Tanja(str)
57 min 3-3 Vilde

Fredag tok vi i mot vår "erkerival" Stoppen til seriekamp på hjemmebane.

Vi har hatt noen sviende nederlag opp igjennom årene mot de, så det var litt spente jenter i garderoben før kampstart..
Kampen starter positivt sett med blå/hvite øyne, men vi sliter med og skape sjanser.. Stoppen er veldig effektive og scorer to ganger midtveis i omgangen, på to flotte angrep.. En litt betuttet gjeng blir enige i pausen om at det ikke er noe og tape her på og tørre å stå høyere i banen i andre omgang..

Men rett etter avspark er Vilde/Nora uheldige i en klarering og 0-3 er ett faktum! Der og da virker kampen kjørt, men med Tanja i spissen hever jentene seg og Tanja setter først inn 1-3 reduseringen på med hodet, før hun
rett etter omsetter ett straffespark i mål til 2-3 og det er full kamp igjen!

Nå er vi veldig gode og når Vilde strekker hals på en strøken Tanja-corner, står det 3-3 og opphentingen er ett faktum. Resten av kampen blir en stillingskrig, med ett par farlig sjanser til hvert av lagene, hvor Frida har en feberredning på tampen og kampen ebber ut med 3-3.. Noe begge lagene ser ut til og være fornøyd med.. Vi tar med oss den gode følelsen
inn mot NM-kampen på søndag..:-)

Laget: Frida, Vicky, Nora, Vilde, Kriss, Therese, Tine, Tanja, Julie, Malene, Madde

28/4 NM 1.mellomrunde

Flint Tønsberg - Åssiden 0-2 (0-2)

7 min 0-1 Madeleine
15 min 0-2 Mari

Vi hadde så vidt rukket og fordøye seriekampen mot Stoppen, før ferden gikk i retning av Tønsberg, til NM kamp mot Flint-Tønsberg. Flint hadde gått i gjennom de fem kvalifiseringsrundene med imponerende 42-1 i målforskjell, så vi visste at vi skulle opp mot god motstand..

På ett forblåst Løveid kunstgress, kommer vi godt i gang, men ett veldig spillende Flint-lag tar raskt kommandoen i banespillet. Plutselig er Madeleine igjennom helt på blank, og med ett velplassert skudd fra ca 16 meter står det 0-1!

Flint fortsetter finspillet og vi blir løpende mye i mellom.. Mari får ballen litt skrått utenfor 16-meteren og med strak vrist går den rett over hodet til en forfjamset Flint-keeper; 0-2! Denne stillingen holder seg til pause og vi går i garderoben og synes at vi har fått vel godt betalt:-)

Vi gjør ett par justeringer i pausen og Julie, Tine og Tanja legger ned en heroisk innsats på midtbanen utover i 2.omgang, i tillegg til strålende stopperspill av Vilde & Nora, så føler vi etter hvert at vi har bra kontroll.

Når Frida er tryggheten selv på det lille vi slipper til, kan vi gå av banen med en flott 2-0 seier og kan vente oss en ny NM kamp i slutten av mai med motstander fra Telemark eller det blide sørlandet...

Laget: Frida, Vicky, Nora, Vilde, Kriss, Therese, Julie, Tine, Tanja, Mari, Madeleine