Ny seier for A-lag Kvinner mot Birkebeineren

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Mai 2013

Etter mandagens serier for Rekruttlaget 2-1 over Modum 2, der Marthe Bretvik og Hege Øhrn scoret målene og Malin kampens store spiller, var det klart for sesongens tredje seriekamp for A-laget borte mot IBK.

Spillemessig er vi totalt overlegne og kunne vunnet mye mer.

(Bildet: Carina Fredriksen med 3 mål)

I første omgang spiller vi oss til flere muligheter og Carina har funnet scoringsformen, noe som er meget viktig for oss. Hun scorer hat-trick etter fine prestasjoner og gjennomspill.

Vi leder 3-0 til pause og fortsetter det fine spillet også i andre omgang. Hero blir perfekt spilt i gjennom av Ida etter et fint angrep og Renate scorer fint etter pasning fra Carina og det står 0-5.

IBK er på en liten gjestevisitt i vår 16 meter, får en straffe som de scorer på til 1-5.

En øvelse i nøyaktighet i pasningsspill og å få rytme i “pass and move” var nyttig. Vi kan bli enda giftigere foran mål noe som blir fokus framover.