Jentefotballens dag på Åssiden lørdag 31/8

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Sep 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden dette er vårt første vår som ambassadørklubb for "Alle jenter på banen", var vi litt spente på responsen arrangementet ville få. Spesielt etter at vi allerede i vår/ sommer har rekruttert 15-20 1.klassinger og det samme antallet til vårt nystartede J14 lag. Ca 50 nye jenter har kommet på banen i klubben i løpet av sommeren.

Etter meget gunstige værmeldinger i forkant, snudde dette brått og dagen startet grå og våt.. Men det sprakk akkurat opp til vi var i gang og vi kunne med glede telle opp mellom 70-80 jenter ute på kunstgresset på Åssiden. Solen tok over og arrangementet gikk på skinner, takket være de mange som stilte opp fra støtteapparatet rundt jentelagene i klubben og i tillegg godt oppmøte fra J16 og A-lag. Tusen takk til dere alle for strålende innsats!

Også Christian A. skal også ha en stor takk som glimrende speaker/DJ gjennom dagen.. Vi fikk også besøk av pressen og håper på en positiv gla`sak der i løpet av uken..

Dette ble noe som ga alle de involverte mersmak og som vi kommer til å gjøre til en årlig tradisjon. Vi har allerede notert ned noen endringer og forbedringer vi har lyst til å rette på for 2014 og setter oss som målsetning å samle over 100 jenter da…!

Frem til det er det bare og rekruttere flere jenter nede på lagsnivå, noe som ”J14-prosjektet” vårt har vist at er mulig..

 

Brede

Trenerkoordinator ÅIF jenter


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.