Kvinnelagene i høst

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Sep 2013

Kvinnelaget:

A-laget har nå spilt 3 seriekamper i høst.

Den første borte mot Modum hvor vi leder 1-0 men taper kampen til slutt 2-1 etter to merkelige dommeravgjørelser. Kampen ble som forventet og synd vi ikke får med oss i hvertfall ett poeng. (Målscorer Carina Fredriksen) Runa Marthinsen var kampens store spiller.

Den andre var hjemme mot Kongsberg hvor vi også her leder 1-0 men også taper 2-1. Tonje får stjernetreff på volley etter et perfekt overlegg fra Runa. Her bør vi avgjøre kampen i første omgang hvor vi har veldig mange store sjanser. Er alt i alt bedre enn Kongsberg og bør vinne. Får ikke satt sjansene og  vi slipper inn to meget unødvendige og da blir resultatet slik.

Den tredje spilte vi hjemme torsdag  5.september mot Hole/Haugsbygd. Vi tar ledelsen midtveis i første omgang ved Elisabeth som skrur en corner rett inn i mål. Før dette har vi store sjanser vi brenner men går til pause med 1-0.  Etter pause og etter 65 min finner Nora sin makker på midten Runa med en fin pasning, og Runa alene med keeper scorer sikkert. Et meget fint mål og fortjent 2-0.

Hole kaster folk i angrep, satser på en sluttspurt, vi blir litt ukonsentrerte bak og på en av flere cornere lykkes de å redusere til 2-1 og om ikke det var nok utligner de til 2-2 på en merkelig situasjon 10 min.før slutt. Vi kommer sterkere helt mot slutten og har et par store sjanser men det ender 2-2.

• Nora Bunæs Nilsen (15) har nå debutert for A-laget og har gjort sine saker veldig bra. Hun er et meget stort fotballtalent og gratulerer med innsatsen så langt.

Neste kamp er Lier borte og det blir sikkert en jevn kamp det også!!

*B-laget har spilt to kamper i 4.divisjon hittil.