A-laget klar for 3 divisjon 2014!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Sep 2013

Fredag kveld ble opprykket sikret etter en sterk borteseier mot Kongsberg. Gutta vant 3-1 etter å ha hatt god kontroll fra start til slutt, og det er en sterk prestasjon å ha sikret opprykket fire serierunder før sesongslutt.

Solid laginnsats preget kampen mot Kongsberg og gutta gikk til pause med en 2-0 ledelse etter scoringer av Fredrik Madsen og Ole Alexander Walseth. 35 minutter etter pause settes den siste spikeren i kista da Emil Haugan drar med seg ballen forbi Kongsberg sitt forsvar og setter inn 3-0. Kongsberg får et trøstemål 2 minutter på overtid, men det var det ingen som tenkte på da dommeren blåste av kampen.

Vi gratulerer med en fantastisk sesong så langt og nå innviterer vi klubbens medlemmer og supportere til å møte opp på de to siste hjemmekampene for å støtte A-laget i kampen om seriemesterskapet.

Neste hjemmekamp er mandag 7. oktober mot Drammen Fotballklubb 2 kl. 19.00 - Vel møtt