Etterlengtet seier for kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Okt 2013

A-laget kvinner spilte fredag hjemmekamp mot Modum og det ble en etterlengtet seier.

Bildet: Therese Moen og Hanna Engedahl spilte sin kamp nr 100 og fikk fortjent oppmerksomhet og gaver.

Kvinnelaget vil også gratulere A-Lag herrer med opprykk til 3.divisjon og strålende innsats!

Som planlagt setter vi press på Modum fra start og får uttelling allerede etter 6 min. Vi spiller oss inn i 16-meteren og Madeleine avslutter på mål, det blir en retur fra keeper som Iselin setter pressist i mål til 1-0.

Vi fortsetter å ha kontroll på kampen og har flere gode sjanser i løpet av den første halvtimen. Det siste kvarteret faller pasningskvaliteten og det blir en periode Modum tar over noe av initiativet. De får noen cornere de er farlige på, men vi går til pause med ledelse. Vi har ledet alle kampene i høst så fokus i pausen blir å nullstille og tenke positivt.

Vi går ut i 2.omg., vinner dueller og flest andreballer og har spillemessig overtak også nå. Etter 10 min får Nora Bunæs Nilsen, som som har debutert på A-laget i høst, vist fram sitt meget gode venstrebein og banker ballen i mål fra 16 meter til 2-0. Vi har bra kontroll på kampen og vi er alene med keeper 2 ganger + andre gode forsøk som ikke gir uttelling. Modum sender i vei et skudd fra 25 meter og ut av ingen ting reduserer de til 2-1 etter 20.min. Modum er farlige på cornere men ellers rydder spesielt Tonje opp i de bakre rekker.

Unødvendig å slippe inn mål denne dagen men alt i alt vant vi denne kampen fortjent. En lagseier hvor alle tar tak og jobber for hverandre.

Åssiden - Modum : 2-1 (1-0)
1-0 6 min. Iselin Guttormsen (ass.Madde)
2-0 55 min.  Nora Bunæs Nilsen

Laget (4-4-1-1): Hege - Celine, Therese, Tonje, Vikki - Iselin, Nora, Runa, Malin - Madde - Carina. Res: Linn, Andrea, Hanna

Dog noen ekstra blomster går til:
* Vår sentrale midtbane med Runa og Nora gjorde en praktkamp. Nora er kun 15 år, et kjempetalent og har vært dominerende i de kampene hun har spilt i høst. Runa var kampens gigant og hennes toppnivå er meget bra.
*Tonje spiller sin beste kamp som stopper og gjør en praktkamp.
*Therese Moen og Hanna Engedahl fikk oppmerksomhet og en gave da de samtidig spilte sin A-kamp nr.100 denne kvelden. Gratulerer til to fantastiske jenter og ambassadører for kvinnelaget.