Kvinnelaget med ny seier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Okt 2013

Etter en treg start på høstsesongen, hvor marginene som gikk i mot, klarer vi nå å avgjøre kamper til vår fordel.

Spillemessig har vi levert bra i høst og vi går som vanlig tøft ut, setter press på Kongsberg og allerede etter 6 min.spill scorer Hanna (bildet) skrått fra ca.20 meter til 0-1.

Begge lag produserer noen sjanser, Kongsberg slår veldig langt og det blir ikke en omgang med mye finspill. Runa opplever å få frimerke på seg fra start i kampen, men de innser at det ikke fungerte særlig bra og prøver noe annet. En omgang med mange dueller hvor vi går seirende ut av de fleste. Carina, Iselin og Malin kommer til gode sjanser men i det 40.min.får Kongsberg en straffe da vår keeper kommer litt sent i en duell. Linn gjør en praktredning på straffesparket og det står 0-1 til pause.

Vi blir enige om å forsøke å spille litt mer langs bakken i 2.omg., selv om det er litt utfordrende på en veldig liten bane. Planen gjennomføres. Vi går ut og styrer denne omgangen fullstendig og har mange store sjanser. Etter 75.min lykkes det igjen for oss og Carina jobber inn en meget fortjent 0-2 ledelse.

Vi kunne fort vunnet denne kampen med mange flere mål men er veldig fornøyd med også å holde nullen bak. Da er det meget jevnt i denne serien og det gjenstår nå kun en kamp for oss. Da kommer Lier på besøk fredag 18.oktober.

Kongsberg - Åssiden: 0-2 (0-1)

0-1 6.min Hanna Engedahl

0-2 75.min Carina Fredriksen

Laget: Linn - Renate, Celine, Tonje, Vikki - Malin, Runa, Miranda, Iselin - Hanna - Carina. Innb: Oda(OM), Tanja.