Seier over Konnerud/Stoppen for kvinneaget i Buskerudcup!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Jan 2014

Bidet er fra i fjor da ÅIF tapte finalen mot nettopp KIL

A-laget Kvinner spilte sin første kamp i puljepillet i BuskerudCup søndag.

Motstander var det nye sammensatte laget mellom Konnerud og Stoppen som skal spille i 2.divisjon når serien starter til våren.

Vi får en straffe innledningsvis og Ida Nanger scorer sikkert.

I 1.omgang føler jeg at vi har et vist grep om kampen selv om begge lag har muligheter.

Vi er litt slurvete i pasningspillet som gjør at vi ikke får den flyten vi er ute etter, men Madeleine spiller fint fram til Dutta halvveis i omgangen, deres keeper kommer ut og feller henne. Straffe - Ida Nanger speial og vi leder 0-2. Tanja A Nilsen leverer et strøkent gjennomspill til Dutta som er nær scoring.

Carina brenner til i stolpen like etter, vi er nå inne i en god periode kan fort score flere. Omgangen ebber ut.

Etter hvilen er det to lag som stanger mot hverandre uten mye finspill. Vi prøver å få rytme i vårt eget spill men lykkes kun glimtvis. Men laget leverer stor innsats, guts og vilje.

Det meste skjer på midten, Konnerud/Stoppen får en litt billig straffe 10 min før slutt og reduserer.

Det ender med 1-2 seier, 3 poeng og en fin start på det nye året!

Laget: Linn. Malin, Tonje, Nora, Vikki - Runa, Tanja, Ida, Carina, Dutta, Madeleine. Innb: Vilde, Iselin, Therese, Andrea, Mirjam.

Alt i alt en fortjent seier i Buskerudcup mot Konnerud/Stoppen.