J19 med seier over Stoppen i NM kval!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Mar 2014

På lørdag åpnet banen offisielt for sesongen med J19 NM kval mot Stoppen.

De har gjennom en årrekke vært laget å strekke seg etter i Buskerud på aldersbestemt jenter. De kom med storseire fra sine to første kamper, så hvor favorittstempelet lå, var det liten tvil om..

Vilde må ut etter 10 min med en strekkskade og Ilmi går mellom stengene uten oppvarming. Første halvtimen var det stillings -krig og lite som skjer. Etter 35min får Stine J ballen på ca 10m og sender av gårde ett skudd som går mellom bena til keeper og 1-0 ÅIF! Dette står seg til pause.

Andre omgang så blir vi løpende en del i mellom, men etter 60min blir Stine spilt flott igjennom, løper fra markeringen og setter iskaldt inn 2-0 fra ca 16m, forbi en utrusende keeper. Stoppen tar over bane- spillet og trykker oss lengre og lengre bakover. Etter 75min får de indirekte frispark fra 14m, etter at dommeren straffer keeper litt tøft på seks sekunders regelen. Skuddet går i en pen bue i retning lengste krysset, men i siste liten dukker Ilmi opp og fister over tverrliggeren..

Herfra og ut blir det ett stormløp mot målet vårt og etter 86 min får Stoppen sin fortjente redusering. De siste minuttene blir en lidelse på sidelinjen, men vi holder ut og kan gå av banen med en herlig 2-1 seier!