Seier over Re etter straffer i 1. NM kval

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Mar 2014

Åssiden vant 7-6 over Vestfold-laget Re fredag kveld.

Det ble en lang kveld med 3-3 etter 90 minutter, ekstra omganger og straffer.

Åssiden lå under hele tre ganger men kom tilbake og avgjorde oppgjøret på straffer. En lang og til dels dramatisk kveld endte godt til slutt. Åssiden er klare for 2. NM kval runde.

Åssiden fikk en trang start med baklengs etter bare sekunder. Re med ball i bakrom, innlegg og i nota, ett flott angrep av hjemmelaget. Åssiden lot seg ikke knekke og tok tak i kampen og var best i første halvdel av omgangen. Åssiden utlignet ved Cetin. Ett finfint angrep endte med at keeper felte Haugan og straffe. En svak straffe av Cetin som keeper redder, men Cetin er på returen og setter den i goalen og 1-1. Åssiden får Walseth skadet, innbytter Hermansen drar på seg strekk etter bare få minutter. Åssiden må bruke to bytter bare på noen minutter. Men Åssiden skaper flere gode muligheter i denne perioden. Men det er Re som avslutter omgangen best. Re tar ledelsen 2-1 på straffe, Åssiden svarer ved Karlsen og 2-2. Re tar ledelsen nok en gang på straffe. E. Hansen er på etterskudd og straffe. Dommer tar en prat med Asistentdommer og tar deretter frem det røde kortet. Åssiden lar seg ikke knekkke og viser god moral. Innbytter Fagerhøy blir spilt igjennom og blir felt, rødt kort til Re. Frispark inn i feltet. Andersen header ballen inn i feltet og Boldt kommer inn og stanger ballen i mål. Dette skjer ca 3. min på overtid og kampen går til ekstra omganger. Ingen av lagene klarer å avgjøre i ekstra omgangene og oppgjøret må avgjøres på straffer. Syvertsen redder to og Andersen avgjør på siste straffe og Åssiden er vidrer til 2. NM kval runde. Det var ingen topp kamp av Åssiden. Det var en kamp som Åssiden ikke helt fikk taket på men viser god moral ved å komme tilbake tre ganger. Re viste seg et ok 3. div lag med til tider gode ferdigheter. Beholdningen var god innsatts, god moral og seier til slutt, ikke helt ufortjent tross alt. Laget: Syvertsen - A. Madsen, E. Hansen, Oland, Torgersen (Fagerhøy), Boldt, Cetin, Haugan, Walseth (Hermansen, Berg Hansen), Karlsen, Andersen.