Tap for kvinnelaget i finalen i Buskerudcup på Marienlyst

Det ble tap i finalen i Buskerudcup på Marienlyst.

Åssiden IF - Konnerud/Stoppen: 2-4 (2-3)

1-2 Konnerud

1-3 Konnerud

2-3 Nora Bunæs Nilsen

2-4 Konnerud

Vi kom dårlig i gang i kampen og laget virket ikke som de var helt til stede fra start. Vi ligger under 1-3 etter 25 minutter og sliter med å få i gang eget spill, samt at de lykkes med sine lange oppspill mot en meget opplagt Konnerudspiss. Etter hvert kommer vi mer inn i kampen og pasningspill, bevegelse stemmer bedre, samt at jentene får tro på egne ferdigheter. Vi reduserer til 2-3 før pause på et frispark fra Nora og går ut til 2.omgang med tro på seier. Andre omgang er spillemessig mye bedre og vi produserer også sjanser. Nora treffer tverliggeren på et frispark og vi er nære utligning. Men midtveis i omgangen scorer de til 2-4 som blir sluttresultatet. Konnerud/Stoppen som vi være et topplag i 2.divisjon var det beste laget denne kvelden og spesielt fremover på banen var de friske.

Synes allikevel vi fikk vist frem endel positivt spill i 2.omgang. Vi slo dem i innledende kamp tidligere i vinter og hadde troen på at vi kunne gjøre det igjen.  Etter kampen fikk hentet kaptein Runa en pokal og en sjekk på

kr.5000,- som tapende finalist. Uansett en bra avslutning på vintersesongen.

Takk til alle som møtte opp og støttet laget i går. Så mange kjente fjes på tribunen. Nå starter det viktigste, seriestart mandag borte mot Skarphedin i Telemarkshallen.