Tap i 2.kvalik NM for herrer

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Apr 2014

Det ble dessverre 3-2 tap i 2.kvalifiseringsrunde i NM for Åssidens A-lag.

En litt laber 1. omgang hvor det virket som om det var en del nerver og at gutta ikke var helt "på" fra start. Hasle Løren dominerer da hele første omgang.

0-1 kommer etter 21 minutter.

Etter 35 minutter ut i omgangen får Hasle Løren en meget billig straffe etter  en "skulder mot skulder" i kamp om ball, og ingen forstår noe når det blåses straffe. Det står da 2-0 til pause.

Elendigheten fortsetter med en tidlig scoring i andre omgang, men etter et dobbeltbytte med 2 unge lovende gutter i Adnan Muradi og Sten Bjørnar Kristoffersen endret kampen seg totalt.

Etter 15 min i annen scorer Andreas Andersen, og bare 3 minutter senere er det Adnan som setter inn redusering til 3-2. Åssiden dominerer fullstendig ut omgangen etter dette uten å få den forløsende utligningen dessverre.

Åssiden burde ha scoret ett par mål til, men totalt en ikke helt topp kamp. Gutta viser nok en gang god moral som klarer å slå tilbake, men holdt ikke denne gang.