Drammencup vel overstått for 6 gang på Åssiden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Apr 2014

Da er en nok en morsom men slitsom helg med Drammencup gjennomført på 10 kunstgressbaner i Drammen og omegn. Som i fjor var det ÅIF, DBK, SIF, Skiold, Konnerud, Glassverket og Nordre Sande.

Det har som tidligere kommet mange meldinger på banen og på mail i etterkant om at klubber er storfornøyd med turneringen. Vi får også hele tiden skryt av anlegg og klubbhus.

Vi har en maksgrense på 200 lag i cupen. Det var venteliste i flere klasser i år også, og spesielt i G14 kunne vi sikkert hatt 64 i stedet for 32 lag om vi hadde hatt plass og tid. Gledelig var det også at mange flere jentelag var påmeldt og i  J19 hvor vi kun klarte 5 lag i fjor hadde vi nå 3 puljer med 12 lag!

Litt statistikk:

Totale antallet lag påmeldt ble da 197 (83 klubber) fra 6 kretser + et lag fra Finland.

Med innledende kamper fradag og lørdag, samt A- og B-sluttspill søndag ble det 424 kamper i 48 puljer. Vi kaller derfor Drammencup Norges største kunstgresscup!

Antall scorede mål: 1053

Åssidens lag

Alle lagene våre gjorde en veldig god innsats, men vi må selvfølgelig trekke frem G14 og G19 som tok 3.plass, pokal + medaljer.

G14 tapte knepent 1-0 i sin semifinale mot turneringsvinner Øvre Hosle IL.

G19 (bildet under) tapte sin semifinale mot Mjøndalen på straffer etter 0-0 ved full tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle resultater med tabeller kan sees her: http://www.profixio.com/matches/drammencup2014

 

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som bidro til at arrangementet kom vel i havn nok en gang. A-lag herrer og damer som bidro på kjøkken og i kiosk gjorde en super jobb der.

Bildet under: Cecilie, "Vicky" og Mirjam fra kvinnelaget.

Takk til foreldre som bakte kaker, og alle som bidro under arrangementet ellers med forskjellige oppgaver.

Vil allikevel igjen spesielt trekke frem Liesl Albrigtsen Sevlejordet som nok en gang ordnet alt rundt kioskdriften fra planlegging, innkjøp, klargjøring -  før de fleste har tenkt å stå opp, så det fantes nystekte baguetter, kaffe og annet klart til de første dukker opp.

Eivind Knudsen stilte som vanlig opp som speaker fredag og deler av lørdag. Søndag alternerte Alme, Samuelsen og Fredriksen på jobben. Lars Samuelsen, Roger Nordstad og Christian Alme var andre som stilte opp mye ellers. Arild var der selvfølgelig også store deler av cupen.

Alltid hyggelig å jobbe med alle de positive og blide menneskene i Åssia!

 

Anders Bekkelund

Leder ÅIF Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.