Uavgjort for Kvinnelaget i første hjemmekamp

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Apr 2014

Sesongens første hjemmekamp ble spilt mandag 2.påskedag og endte uavgjort mot Runar fra Sandefjord.

Vi dominerer banespillet fra start og vi produserer mange nok gode sjanser til å kunne tatt føringen.

Bildet: Mirjam med Åssidens scoring

Men etter flere spolerte muligheter er det Runar som er på en visitt i nærheten av vår 16 meter og scorer til 0-1 i det 35.minutt. Et enkelt baklengs som burde vært unngått.

Madeleine, Tonje og Tanja har alle stor muligheter men får ikke ballen i mål.

Meget ufortjent ligger vi under til pause men allerede etter fem minutter av 2.omgang blir Mirjam spilt fri på venstre side(av Runa), hun tar med seg ballen skrått mot keeper og utligner til 1-1.

Andre omgang blir ikke velspilt og selv om vi har våre muligheter er vi ikke skarpe nok offensivt. Nora er veldig nære på et frispark fra 20 meter, Carina er nære på, Renate får en god mulighet helt på slutten, men det ender 1-1.

Vi burde vunnet denne.

Laget: Linn - Andrea, Malin, Nora, Vikki - Runa, Tanja, Ida Nanger - Carina, Tonje, Tine.

Innb: Mirjam, Madeleine, Renate, Anette.

*Anette på banen i 2.omgang etter langtidsskade. Fikk seg en smell i ankel og hinket ut etter ca.25 min spill.