Unødvendig tap for kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Mai 2014

Vi dro til Borre kunstgress hvor vinden hadde økt sterkt på vei fra Drammen og ikke bare økt men blitt betydelig kaldere også. Sommeren er absolutt ikke kommet!

På bakgrunn av de første minuttene registreres at dette er et lag vi bør slå og vi dominerer fullstendig uten å imponere spillemessig.

Selv om det er vanskelig å få helt flyt i den sterke vinden så er vi litt tafatte. Spiller oss framover og mot deres 16 meter gang på gang men sjansene renner ut i ingen ting.

Bildet: 2 målscorer Carina Fredriksen

Tap for Kvinnelaget mot Holmestrand/Borre onsdag.

Holmestrend-Borre - Åssiden IF : 3-2 (2-1)

0-1 Carina Fredriksen

2-2 Carina Fredriksen

Vi bør lede med flere mål tidlig etter flere store sjanser men etter 25 min scorer Carina alene med keeper til 0-1.

Ut av ingen ting scorer Holmestrand to mål i det 45min og 47 min (de har knapt å ha vært i nærheten av vår 16 meter hele omgangen!) Dommeren la til 5 min. i hver omgang for tid som gikk med til å hente baller som blåste vekk.

Vi utligner til 2-2 rett etter pause etter corner hvor Carina skyter på retur fra 16 meter.

Vi bør avgjøre på flere sjanser også denne omgangen men i stedet scorer Holmestrand til 3-2 rett før slutt.

Alle baklengsmålene er unødvendige og framover er det for lite effektivitet denne dagen. Veldig skuffa reiser vi hjem og slike dager er tunge. Men vi må heise kvaliteten framover og vise at vi kan være på et betydelig høyere nivå enn dette, allerede i neste som er Langesund borte 10.mai.

Laget: Linn - Andrea, Malin, Nora, Vikki - Tine, Runa, Nanger, Carina - Tanja, Carina.

Innb: Madeleine, Mirjam, Elisabeth, Renate.