1-0 15 min. Langesund

1-1 55 min. Madeleine Olsen

1-2 60 min. Carina Fredriksen

1-3 70 min Misjam H. Dalsrud

Etter to uavgjorte og et meget unødvendig tap var det et revansjelystent lag som dro ti Langesund lørdag formiddag.

Fine forhold med sol i sør og en innbydende kunstgressbane lå klar for match.

Allikevel er det hjemmelaget som tar føringen og de gir oss noe å tenke på da de etter 15 min scorer på et godt langskudd Vilde er sjanseløs på å ta.

De fortsetter å yppe seg og kommer til et par andre muligheter med Vilde redder det som kommer.

Etter 25 min legger vil om og endrer formasjon og setter inn Oda sentralt på midtbanen sammen med Runa.

Det blir større ro i eget spill og vi er nær ved å utligne før pause.

Vi tar over banespill og skaper trøkk framover med stor vilje og innsats, og etter 55 min jobber spissene Madde og Carina hardt og Madde utligner til 1-1.

Ikke mange minuttene senere forfølger Carina et langt utspill fra Vilde og kjemper inn 1-2 målet.

Vi løper mye, er gode førsteforsvarere og gjenvinner ball ofte på deres banehalvdel i denne omgangen.

Etter 75 min er det Tanja som slår en perfekt ball mot Mirjam som ofrer alt i duell med keeper og øker ledelsen til 1-3.

Langesund har lite å by på, skaper en mulighet mot slutten av kampen men vi har kontroll.