1-0 Tanja Aarholt Nilsen (Assist Madeleine L Olsen)

2-0 Madeleine L Olsen (Assist Carina Fredriksen)

3-0 Malin Karoliussen (Assist Carina Fredriksen)

Det var Nanset 2 som kom på besøk denne kvelden.

Deres førstelag topper 2.divisjon og de stilte et godt lag sa deres trener før matchen.

En fin ramme ble lagt, Rune Jahnsen som dagens speaker var feilfri og ga et lite antall publikum god informasjon og bidro til en fin atmosfære og opplevelse.

Vi åpner litt forsiktig og det tar ca 8 minutter før vi får kampen inn i vår retning. Tar da over banespill, spesielt Malin herjer med deres back, mange fine angrep, stor entusiasme og vi skaper mange målsjanser.

Og etter et kvarters spill er det Tanja som scorer til 1-0 etter et fint angrep på vår venstre side.

Ti minutter senere finner spissene Madeleine og Carina hverandre og "Madde" skyter fra skrå vinkel i lengste hjørnet til 2-0.

Vi har flere 100% sjanser i denne perioden, bør øke ledelsen men vi tar pause på 2-0.

Vi er litt mer forsiktig i 2.omgang, senker oss litt og vil ikke risikere for mye da vil leder kampen.

Vi får derfor også noen store overgangsmuligheter og kommer alene med keeper flere ganger uten å score på deres meget gode keeper.

Men ti minutter før slutt skyter Carina fra 10 meter og Malin følger opp en retur til 3-0.