Det endte til slutt med et unødvendig tap for Kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Jun 2014

Vi blir straffet umiddelbart i kampen på en pasningsfeil på egen banehalvdel, 0-1 og en grusom start.

Dagens Speaker 'Kisha' hadde vel knapt blitt ferdig med nyttig informasjon for tilskuerne og trener`n satte sin slurk med Tab Extra i halsen og ble ganske

1-3 90 min Snøgg

Det blir mye kriging og Snøgg er tøffe i duellene.

Etter 10-15 min. begynner vi å vinne flere av duellene og har et lite overtak.

Da Nora etter 25 min.scorer på et frispark fra langt hold er det fortjent utligning til 1-1. Dette blir også pauseresultatet.

Jentene følger planen videre i 2.omgang og vi er best i banespill.  Vi leverer noen fine angrep, midtbanen vår vinner duellene, forsvaret har full kontroll og Snøgg produserer svært lite.

Offensivt sliter spissene Madeleine og Carina med å bryte i gjennom.

Elisabeth, Runa og Carina har alle muligheter til å gi oss en ledelse, men det er i stedet Snøgg ut av ingen ting 5 min før slutt som utnytter en feil og de tar en ufortjent ledelse.

Vi sender nesten alle opp på en corner i siste spilleminutt som vi ikke får noe ut av og de kontrer inn 1-3.

Vi tar med oss gode prestasjoner i banespill,
stor innsats og vilje, spillemessig best og visshet om at vi kan slå alle i denne divisjonen. Kvaliteten på treningene og i kampene tilsier at vi stadig blir bedre i mange av spillets faser.