Lier var kveldens motstander og laget var veldig revansjesugne
etter det bitre tapet i sluttminuttene mot Snøgg i forrige serierunde.

Åssiden IF – Lier IL : 3-0 (0-0)
1-0 51 min. Carina Fredriksen (ass.Nora B Nilsen)
2-0 56 min. Madeleine L Olsen (ass.Tine Pedersen)
3-0 75 min. Carina Fredriksen (ass.Tine Pedersen)

Rammene var lagt. Speaker på plass(Rune Jahnsen i sin andre opptreden denne sesongen)
Vannbøttene fylt til randen, vannflasker og isposer og kompresjon ble flittig brukt.

Vi starter kampen bra og vi har det meste av banespillet, får flere cornere der Runa er nærmest på en brukbar heading.

Tine kommer også til en mulighet etter et fint spill, deres keeper kommer ut på sju meter, tar både ball og spiller.

Etter et kvarters spill tråkker kaptein Runa over og må forlate banen like etter. Hun var
dominerende dette kvarteret og vi blir litt rystet.

Lier tar over initiativet en periode og kommer til et par gode sjanser som Vilde tar hånd om. Mye skjer på midtbanen.

ÅIF treneren blir litt varm i toppen på et par dommeravgjørelser og får raskt tilsnakk. Får beskjed om å ikke si noe mer og dette blir respektert.

Ingen scoringer før pause.

I pausen blir fokuset å spille noen flere trekk framover før gjennombruddsballene blir slått
+ forsvare og angripe mer samlet med kortere avstander.

Dette får vi til og allerede etter 51. min blir Carina spilt helt fri av Nora som alene med keeper scorer til 1-0.

Malin tråkker også over og må forlate banen tidlig i omgangen.
(enda flere isposer og kompresjon) Vår spillende fysio Tilla ordner opp!
2-0 like etter, der Tanja bryter på midten, gjør en strålende prestasjon og slår perfekt til Tine på kant som finner Madde som skyter på direkten fra 15 meter i mål.

Vår bakre firer opptrer meget bra og har bra kontroll. Lier kommer  ikke til store sjanser mens Åssiajentene har to-tre gode muligheter.