Kvinnelaget avsluttet vårsesongen med seier over Urædd2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Jun 2014

10 kamper (5-3-2). 18 poeng og 4 plass.

18.juni 2014 er en varm sommerkveld på Åssiden Stadion. Arild har rigget høytaleranlegget, cornerflagg er på plass, vannbøtter er fylt til randen, kiosken er åpen, musikk på anlegget, dommertrio onside, og når også bortelaget har funnet garderoben, ja da er det seriekamp for A-lag kvinner og fotballen skal igjen rulle, fly, skru, stoppe og sprette på vårt kjære kunstgress.

Urædd åpner best og har spillemessig føringen det første kvarteret uten at de kommer til
noen store sjanser. Tanja må ut med skade allerede etter 10.min og Iselin kommer innpå.
Spillet tar seg opp og vi vinner flere dueller.

Carina og Madeleine har et par store sjanser uten å lykkes. Så, i det 26.min vinner Iselin en duell midt på deres banehalvdel, passer til Carina som skyter i mål fra 20 meter til 1-0. Omgangen bølger fram og tilbake og det er 1-0 til pause.

Vi setter inn Anette fra start i 2.omgang. Vår spiss som er på vei tilbake fra skaden gjør sine saker bra og kommer også til flere målsjanser.

Vi er best i denne omgangen og igjen leverer vi på et bedre nivå i omgang nr.to. Andrea slår en perfekt corner i det 56 min. og Nora scorer til 2-0. Nå dominerer vi og har noen utrolige sjanser som vi ikke scorer på. Derimot så reduserer gjestene til 2-1 et
kvarter før slutt på deres eneste sjanse i 2.omg.

Det ender 2-1. Lykkelige og slitne etter en hard arbeidsinnsats. En trener som mener det er unødvendig å gjøre dette så spennende.

Det sies dog at livet er mer spennende for dem som liker fotball, så da sier vi det !!
I perioder bra spill, gode bevegelser og et forsvar som opptrer strukturert. Stabilt og sikkert keeperspill av Vilde. En treer på midten hvor Oda er den rolige stabilisator, Tine og Malin legger ned mange meter og vinner mange dueller. Spissene jobber bra og vi skal jobbe fremover for å omsette enda flere sjanser i mål.
Malin Karoliussen ble kåret til dagens Åssidenspiller og fikk et gavekort fra KIWI XK på kr. 300,00.

Vi har fått litt dårlig uttelling i kampene i forhold til spillemessig overtak og antall målsjanser.
Vært både uheldige og udyktige på noen baklengsmål.
Har stor tro på at høstsesongen kan bli veldig morsom.
Da har vi også sentrale spillere som Nanger, Runa og forhåpentlig Anette 100% tilbake fra skader.

Åssiden – Urædd2: 2-1 (1-0)
1-0 Carina Fredriksen (ass.Iselin Guttormsen)
2-0 Nora Bunæs Nilsen (Andrea B Jahnsen)