Kvinnelaget har startet høstjakta

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Aug 2014

Første av 12 kamper denne høsten ble spilt tirsdag hjemme mot topplaget Skarphedin. En kamp som endte 0-0.

Etter både spill og sjanser viser vi kanskje årsbeste spesielt i første omgang.

Bildet: Oda Holmen som ble kåret til banens beste.

Vi tar kommando fra start i kampen og produserer i denne omgangen 5-6 ganske store sjanser.

Anette, Carina, Tonje og Malin har alle gode muligheter. Dessverre klarer vi ikke å omsette disse i scoringer. Skarphedin kommer ikke til noe spesielt før mot sutten av omgangen da de treffer stolpen.

Andre omgang er mer jevnspilt og lagene har hver sin periode med et visst overtak. Vi er nære på da Nora setter et frispark i tverrliggeren + . Det blir uavgjort men vi er meget fornøyd med mye av det spillemessige innholdet.

Trekker fram et par spillere som leverte ekstra bra: Midtstopperparet Oda Holmen(O.M) og Nora Bunæs Nilsen gjør en kjempekamp både i defensivt arbeid og også i eget spill. Begge med glimrende fotballforståelse, var meget presise i pasningsspill og igangsetting.

En solid laginnsats hvor spillerne løper mye, viser vilje og tæl og som forsøker å spille god fotball.
 *Oda Holmen(O.M) ble av juryen kåret til dagens beste Åssidenspiller og får et gavekort fra KIWI XL på kr.300,-. Gratulerer!

Vår målsetning er å fortsette utvikling i eget spill og presterer vi på dette nivået, eller forhåpentlig enda bedre i kampene framover kan det bli en ganske hyggelig høst.