Spennende høst for Åssiden!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Sep 2014

Åssiden G19 leder pr. i dag serien som heter Kretsens pokal med 3 poeng ned til Strømsgodset (breddelaget). I dag, søndag 28/9 var det toppoppgjør mot Modum som var nummer en og to før kampen. Åssia gikk seirende ut av duellen med 4-2. Det gjenstår 3 spennende kamper. Det vil være en god prestasjon om en breddeklubb som Åssiden klarer å vinne denne serien.

 

B-laget til Åssiden i 5. divisjon, har faktisk en mulighet for opprykk. Laget består av 3-4 faste spillere samt spillere fra A-laget og juniorlaget til Åssiden. Her gjenstår det også 3 kamper før sesongen er over. Med tre seiere (B-laget har ikke avgitt poeng hjemme så langt i sesongen) og hvis Huringen avgir 3 poeng i sine kamper, så kan faktisk laget rykke opp til 4. divisjon!

 

A-laget i 3. divisjon har 5 kamper igjen av sesongen. Etter sterke seire mot Mjøndalen 2, Drammen FK og Jevnaker, ser det ut til at vi kan begynne å se oppover på tabellen i en utrolig jevn avdeling. Nedrykksspøkelse har lenge ligget over laget og er ennå ikke helt utelukket (teoretisk fortsatt mulig å rykke ned). Forsterkninger i sommer samt en fandenivolsk innstilling har fått kampene til å vippe i vår favør. Uansett vil sesongavslutningen bli spennende.

 

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig møter opp til disse lagenes høstkamper. Vi har åpen kiosk med kaffe, vafler, pølser og mineralvann samt mye mer.

 

 

Til juniorlgets kamp mot Modum var det veldig flott fremmøte av tilskuere, men vi har plass til fler (se bilde over).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.