Solid seier for Åssiden A-lag.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Feb 2016

Åssiden A-lag har spilt 3 kamper i vinter.

Vollen, der hele 21 spillere fikk prøve seg, endte med 1-3 tap. Mot DBK ble det 3-2 seier, etter mye prøving av posisjoner og spillere. Både Vollen og DBK ga fin fin motstand.

Den første virkelige testen kom onsdag kveld mot Lommedalen som ble nr. 2 i 3. div i 2015.

Åssiden - Lommedalen 3-1 (1-1).

Magnus Langset 2, Kais Pistash 1.

Laget: Jakob-Anders, Peter, Marius, Kasim-Emil (Espen 45), Fredrik B (Dali 60), Eren (Piotr 60)-Unnar (Camara 45), Magnus, Simon (Kais 45).

Første 15-20 var en jevn afære, med høyt tempo og gode sjanser til begge lag.

Utover omgangen ble Åssia litt baktunge og Lommedalen tok initiativet i kampen.

De fikk uttelling etter ett godt angrep. Åssia løftet seg i siste del av omgangen og fikk satt ett viss trykk mot Lommedalmålet. Det endte med en felling av unge Langset og straffe. Magnus satte selv straffa sikker borte ved stolpen og 1-1. Totalt sett en jevn omgang der tempo var tidvis høyt og godt spill av begge lag. Lommedalen var det førende laget totalt sett i denne omgangen.

Åssiden gjør 3 bytter i pausen. Inn kommer Kais, Espen og Camara.

Omgangen starter jevnt. Etter hvert tar Åssia mer og mer over og skaper mange gode sjanser.

Spesielt Magnus og Kais skaper trøbbel for Lommedalen gang på gang.

Ung-gutta får uttelling der Kais drar seg glimrende forbi backen og inn til Magnus som setter ballen kontant i goalen og fortjent 2-1 ledelse. Gutta forsetter samspillet og Kais setter 3-1 etter finfint forarbeid. Åssiden er gode i denne perioden og kunne og burde ha satt flere.

Lommedalen er ett godt lag med gode pasningsferdigheter. De skaper noen småfarligheter mot slutten av omgangen, men stort sett har Åssiaforsvaret god kontroll.

Det er flere som står fram og viser at de ønsker å bidra.

Åssia gjør en bra kamp og vinner fortjent mot god motstand. En del småting må lukes vekk til seriestart, ellers en solid gjennomført kamp.

En kamp som viser at vi er på rett vei. Neste to ukene går vi inn i en tung treningsperiode før møte med Korsvoll lørdag 12. mars og NM-kval 16. mars.