Endringer i trenerteam A-lag – Vi skal ta nye steg

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Okt 2024

PRESSEMELDING

Endringer i trenerteam A-lag – Vi skal ta nye steg.

 


Plassen er sikret i 3. divisjon for A-laget, opprykket til 4. divisjon for B-laget er sikret og vi har en gruppe stor nok for to juniorlag neste år. I sum skaper dette en svært spennende plattform for klubben som vi skal bygge videre på for å ta nye steg.

I den anledning vil det bli endringer på trenerteamet for neste år. Hovedtrener Kenneth har sett at det er trøblete med tid allerede, og mener nå at det er riktig å gi plass til noen andre som kan investere den tiden som kreves for å ta nye steg. Selv vil han fremover bidra i andre roller i klubben. Hva og hvordan er ikke bestemt enda, men det vil vi løse på sikt.

- En ting er min situasjon, men det aller viktigste er at dette er riktig for at klubben skal ta et steg videre. Oppdraget har vært å rykke opp, og holde plassen. Det har vi klart sammen! Nå er vi i en ny fase hvor vi skal jobbe mer med spillerne og individuelt. Det er ikke mulig nå grunnet mangel på tid. Der kommer en ny ressurs inn, sier Kenneth Karlsen om sin egen rolle.

Derfor vil klubben nå lyse ut en større stilling for ny hovedtrener.

- Klubben har tatt steg på markedssiden og med etableringen av FFO ser vi mulighetene til å slå sammen til en utvidet rolle for en A-lagstrener. I tillegg har vi en strategiplan på å utvikle trenerne våre, og vil derfor ha fokus på en som også kan bidra på dette området, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

For skal en klubb som Åssiden utvikle seg må sørge for at trenerne våre får en tettere oppfølging og foreldretrenerne våre skal være trygg i rollen. Her har vi et stort utviklingspotensial. Dette er også en nøkkel for å utvikle flere spillere.

Skal vi ta nye sportslige steg må også en A-lagstrener følge opp spillerne tettere, og sørge for enda bedre forberedelser til kamp. Slik kan vi ta nye steg. Som klubb skal vi drømme og jobbe hardt.

Anders Bøthun vil også tre av som assistenttrener etter sesongen, men vi er veldig glade for at Levi Reiersrud er interessert i å fortsette.

For spørsmål ta kontakt med daglig leder Ørjan Dimmestøl, 93490714, orjan@aif.no