ÅIF FFO 24/25

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Aug 2024

Åssiden IF åpner for påmelding til FFO: Et spennende tilbud for unge fotballspillere

Påmeldingen til Fotballfritidsordningen (FFO) er nå åpen for både jenter og gutter. FFO er et flott tilbud for barn som ønsker å spille mer fotball etter skoletid og er tilgjengelig for alle som har lyst til å utvikle sine ferdigheter i et trygt og sosialt miljø.

PÅMELDING: https://www.superinvite.no/#/invitation/0d864147c8067a041322410bbbbb2c30

Mat, fotball og moro

FFO starter rett etter skoletid, hvor barna får servert mat på klubbhuset før treningen setter i gang. Treningene foregår fra kl. 14.30 til 16.00, og her vil barna få muligheten til å forbedre sine fotballferdigheter under veiledning av kvalifiserte trenere. FFO er åpent helt frem til kl. 16.30. 

Praktisk og fleksibelt

For å gjøre det enklere for familier å delta, kan Åssiden IF også arrangere transport fra skolen til klubbhuset for de som trenger det. Dette gjør det lettere for foreldre å få hverdagen til å gå opp, samtidig som barna får muligheten til å delta i en givende aktivitet.

Et tilbud for alle

Uansett ferdighetsnivå, er alle barn velkomne til å melde seg på. FFO er et godt tilbud for de som allerede elsker fotball og vil spille mer, eller for de som ønsker å prøve for første gang i en inkluderende og positiv atmosfære.

Hvordan melde seg på?

Påmeldingen til FFO gjøres enkelt via Åssiden IFs nettsider eller gjennom denne linken:

https://www.superinvite.no/#/invitation/0d864147c8067a041322410bbbbb2c30

Dette er en flott mulighet for barna til å knytte nye vennskap, lære mer om sporten de elsker, og utvikle både sosiale og fysiske ferdigheter på banen. Velkommen til en aktiv og morsom ettermiddag hos oss!


Kontakt tobias@aif.no for mer informasjon.

Vi tilbyr gratis prøveperiode for nye deltakere.