ÅSSIDEN CUP 2017 ER AVLYST. VI KOMMER TILBAKE MED MER INFORMASJON SÅ FORT DETTE ER KLART.

Åssiden Idrettsforening må dessverre avlyst Åssiden Cup som skulle vært gjennomført 20.-21. mai 2017.

Vi beklager dette ovenfor lag og spillere som hadde gledet seg til cup.ÅSSIDEN JUBILEUMSCUP 2017

Åssiden IF markerer i år 30-årsjubileum for Åssiden Cup i fotball i samme år som klubben fyller 80 år. Jubileumscupen arrangeres lørdag 20. og søndag 21. mai.

Åssiden Cup arrangeres for jenter og gutter klassene 6 til 12 år.

Lørdag spilles 7-er cup for klassene 10 og 11 år og 9´er for 12 års klassen (spilletid 1x25 minutter).

Søndag spilles 3-er cup (nytt for året) for klassene 6 og 7 år og 5-er cup for klassene 8 og 9 år (spilletid 1x20 minutter).

Åssiden IF har gleden av å invitere til 30. utgave av vår årlige gressbanecup for de yngste klassene. Cupen avvikles på kunstgressbanen, samt på vårt naturgressanlegg. Alle baner ligger på samme område. Vi tilbyr våre deltagere et splitter nytt garderobeanlegg til disposisjon. Alle deltagende lag er sikret minimum tre kamper, hvorav en kamp er garantert på kunstgress. Kampoppsettet er gjort slik at ingen skal behøve å vente lenge på neste kamp. Hver enkelt pulje vil normalt være ferdigspilt i løpet av tre timer.

Idrettsanlegget på Åssiden ligger fem kilometer vest for Drammen sentrum. Du finner banene helt inntil hovedveien gjennom bydelen, med skiltet avkjøring og parkering rett ved stadionanlegget.

Det er deltagerpremier til alle spillere. Premieringen skjer umiddelbart etter at hver gruppe har spilt ferdig sine kamper.

På grunn av stor etterspørsel har vi alltid ventelister på Åssiden Cup. Vi anmoder derfor klubbene om å være tidlig ute med påmeldingen, da vi ikke klarer å få plass til alle.

Påmelding gjøres via nettet her:https://www.profixio.com/reg/assiden-gressbanecup-2017

Påmeldingsavgiften er fortsatt kr. 1.100 pr. lag.

Åssiden IF Fotball

Postboks 3506, 3007 DRAMMEN

Kontonummer: 2200.66.26142

Påmeldingsfrist er onsdag 10. mai. (Påmeldingsavgift må være betalt.)

Spørsmål om cupen kan sendes til Åssiden IF ved arrangementsansvarlig Jan-Erik Mikarlsen jan-erik@drammentakst.no eller daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen på e-post: post@aif.no

Du kan også lese mer om cupen påwww.aif.no/fotball

ET SPENNENDE NÆROMRÅDE
Åssiden stadion ligger bare hundre meter fra Drammenselva og Drammen Elvepark. Ønsker du å kombinere fotballfesten med sosiale aktiviteter, grilling, kanskje også bading om været tillater det, så har du all muligheter i umiddelbar nærhet. En del foreldre ønsker kanskje også å bruke lørdagen til litt shopping. I så fall er baneanlegget plassert midt i bydelens forretningsområde med et rikt utvalg å velge i.

Powered by: Bloc