Uavgjort i generalprøven

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Mar 2016

Åssiden spillte uavgjort 3-3 i siste treningskamp mot Oslolaget Korsvoll.

Etter en jevn start tar Korsvoll ledelsen 1-0, Åssia svarer nærmest direkte med ett godt angrep. Eren setter ballen vakkert i mål etter innlegg fra høyre.

Kampen er fortsatt jevn og begge lag skaper gode muligheter. Korsvoll tar ledelsen 2-1 etter ikke imponerende forsvarspill av blå/hvit. Åssia tar noe over og utligner ved unge Kais som kjemper ballen inn. Åssia fortsetter å presse gjestene. Unnar setter inn 3-2 ledelse etter slett forsvarspill av Korsvoll. Åssia kan gå til pause med en 3-2 ledelse.

Åssia starter klart best i andre omgang men klarer ikke å øke ledelsen. Etter 60 minutter gjør Åssia mange bytter og kampen jevner seg ut. Åssia har allikevell god kontroll. Men det glipper i sluttminuttene. Unge Chris i mål taper en duell og unge Boldt er noe klønete og uheldig og scorer selvmål. Dermed ender kampen 3-3.

Positivt at vi skaper mange sjanser etter godt spill, men en del defensive feil må lukes bort.

Positivt at hele 21 spillere fikk bra med spilletid. Positivt også at vi kommer tilbake etter å ha ligget under to ganger og tar ledelsen.

En helt grei treningskamp, men burde ha losa dette inn til seier.

Nå gleder vi oss til onsdag 16. mars og 1. NM kval mot Tønsberg FK.