Ledig vikariat

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Nov 2018

Ledig vikariat som Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF

Vil du være med å skape samhold, trygghet og engasjement i bydelen vår?


En av bydelens viktigste rollemodeller skal ut i foreldrepermisjon og vi søker nå etter vikar i 100% stilling i 3 måneder (1. april til 30. juni 2019).

Åssiden Idrettsforening er et av Drammens største idrettslag med over 1400 medlemmer. I tillegg til ordinær idrettsaktivitet (fotball og håndball) jobber klubben daglig sammen med skolene i bydelen for å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.

I bydelen Åssiden bor det ca 12.000 innbyggere. Barneskolene (Åssiden og Aronsløkka) i bydelen har ca 700 elever, og Kjøsterud ungdomsskole har ca 400 elever.

Åssiden IF er «klubben med hjerte for alle på Åssia».


Du vil tilbringe ca 75% av arbeidstiden på skolene i bydelen, og ca 25% av arbeidstiden på idrettslagets arenaer i Buskerudveien 54 og i Berskaughallen. Du må regne med å jobbe litt kvelder og helger.


Arbeidsoppgavene vil være varierte, og du må være i stand til å ta initiativ og løse utfordringer som oppstår underveis. Her er ingen dager like. Du skal jobbe med mange mennesker og må være i stand til å bygge relasjoner raskt.

  • Primær arbeidsoppgave er å tilrettelegge for fysisk aktivitet i skole/AKS.
  • Arbeidstid som ikke er knyttet til skolen besår for det meste av planlegging og tilrettelegging av arrangement som allidrett, åpen hall, Eat Move Sleep Åssia Cup og Liverpool fotballakademi.
  • Andre arbeidsoppgaver vil være oppfølging av aktivitetsledere fra ungdomsskolen og diverse forefallende arbeid i idrettslaget.

Stort engasjement for å jobbe med barn og ungdom er en forutsetning. Den som ansettes må beherske norsk skriftlig og muntlig, disponere egen bil og forevise gyldig politiattest.

Erfaring med å lede aktivitet for barn og ungdom, samt påbegynt eller fullført høyere utdanning med pedagogisk/idrettsfaglig retning er ønskelig.


Vi tilbyr:

  • Muligheten for en unik og spennende erfaring fra innsiden av et av Norges beste skole/idrettslag samarbeid.
  • Spennende og hektiske arbeidsdager sammen med mange fantastiske barn.
  • Gode og moderne fasiliteter for å gjøre den administrative delen av jobben.


Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale.


SØKNAD og CV SENDES TIL post@aif.no


Søknadsfrist: 15.01.19

Tiltredelse: 01.04.2019


Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Sverre Arneberg Fredriksen                                                  Espen Forfang Paterson
Daglig leder, Åssiden IF                                                       Aktivitets- og samfunnsutvikler, Åssiden IF
sverre@aif.no / 93417624                                                    espen@aif.no / 92439213


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.