Marius og Karianne med videre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Jun 2019

Marius Iversen og Karianne Øiseth har begge skrevet nye arbeidsavtaler med Åssiden Idrettsforening. Vi er glade for å ha med både Marius og Karianne videre i klubbens adminstrasjon.

Marius er kjent for de fleste da han har ansatt hos oss som klubbmedarbeider i 50% stilling siden våren 2018. Han har forlenget sitt engasjement, og har nå en avtale ut august 2020. Marius jobber med administrative oppgaver i klubben, medlemsregister, oppfølging av kontingenter og støtte til frivilligheten (kiosk/arrangement osv).

Karianne er i dag ansatt i et vikariat som samfunns- og aktivitetsutvikler i Åssiden Idrettsforening. Karianne har på kort tid blitt et kjent ansikt i klubben og på skolene i bydelen. Espen Forfang Paterson, som er i permisjon, informerte klubben for en tid tilbake at han skal studere fra høsten og derfor ikke kommer tilbake til jobben når permisjonen er over. Etter dialog med skolene i bydelen og hovedstyret har vi nå ansatt Karianne i fast stilling. Dette betyr at Karianne for fullt kan ta tak i planleggigen av skolestarten til høsten, spesielt koordinering av oppstart av nye lag i håndball, fotball og allidrett.

Vi er heldige som har så bra folk ansatt i Åssia. Det å få på plass Karianne i fast stilling har vært viktig for å skape en stabilitet inn i mot skolens ferier så vi ikke kommer på hæla med tanke på oppstart av aktiviet etter skolestart til høsten. Marius har blitt en viktig del av den daglige driften av kontoret og jobben han legger ned hver uke er viktig for å gjøre det lett å være frivillig i Åssiden IF. Nå skal vi bruke de neste ukene sammen til å legge trøkk på å få ting ferdig før ferien så vi kan starte opp fulle av krutt og energi etter sommeren.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden Idrettsforening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.