Espen ansatt i fast stilling

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Aug 2017

Espen Forfang Paterson signerte i dag ny arbeidsavtale med Åssiden Idrettsforening. Espen har siden 1. september 2016 vært ansatt i en prosjektstilling som FYSAK-koordinator. Fra 1. september 2017 går Espen over i fast 100% stilling som "aktivitets- og samfunnsutvikler" i Åssiden Idrettsforening.

Innholdet i stillingen blir mye det samme som var i prosjektstillingen, men oppgavene har tatt form det siste året og stillingstittelen er derfor endret.



Avtalen kom på plass etter at det ble signert en langsiktig intensjonsavtale mellom klubben og rektorene ved Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud skole. Intensjonsavtalen sikrer forutsigbarhet i finansieringen og er med på å styrke samarbeidet mellom skolene og ÅIF.

Espen selv er veldig fornøyd med at prosjektet går over i fast stilling.
"Det har vært et fint år med mye å sette seg inn i. Mange nye mennesker og mye aktivitet. Nå skal vi skape enda mer aktivitet samtidig som vi må bli bedre på å beskrive hva vi faktisk gjør. Det å få en fast stilling er en tillitserklæring fra både skolene og klubben og jeg gleder meg til alt det spennende som kommer"

Vi i Åssiden IF er veldig glade for at Espen er med oss videre og gleder oss til videre samarbeid og mye ny aktivitet i bydelen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.