G12 og G13 på PW-Cup i Larvik

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Mai 2017

Siste helgen i april deltok G12 og G13 på Petter Wessel Cup (PW-cup) i Larvik. PW-cup er en av satsningscupene for aldersbestemte lag i Norge, og har derfor deltagere med fra hele landet. Trenere, oppmenn og spillere har forberedt denne helgen i lang tid siden mye må klaffe for at helgen skal gå smertefritt. Målet for helgen var å spille god håndball og knytte sterkere bånd mellom gutta.


Vi ankom Sandefjord Park Hotell fredag kveld, der guttene, trenertemaet og foreldrene skulle overnatte. Alle gutta bodde på 3- eller 4-mannsrom, der en gutt på hvert rom ble utpekt til rom-sjef. Rom-sjefene fikk ansvaret for at alle møtte opp til avtalt tid og holdt "orden" på rommet. Fredag kveld spiste vi taco-buffet i restauranten, og avholdt et spillermøte der trenerne informerte om helgen. Vi gikk igjennom spilleroppsett, viktigheten av å spise riktig, søvn, oppførsel utenfor banen og at alle skulle passe på hverandre, samt at vi delte ut nye drakter fra Glitre Energi.



Lørdag spilte G12 fire kamper, første kampen kl 09:00 og siste kl 16:30. G13 spilte sin første kamp kl 11:00 og sin siste kamp kl 1830. Mellom kampene fikk gutta servert frukt, baguetter, yoghurt og drikke av foreldrene.

Lagene spilte i to forskjellige haller, men de fikk likevel muligheten til å heie på hverandre i noen av kampene.

Lørdag kveld spiste gutta buffet på hotellet, mens de voksne spiste middag på en restaurant nede på brygga.

Søndag var det sluttspill der G13 spilte 1/32-finale mens G12 spilte 1/8-finale.

Tusen takk for en strålende helg der spillere, oppmenn og foreldre bidro til at det ble en fantastisk helg for gutta.

Thomas og Vegard



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.