Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Stilling lyst ut på ny

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Jul 2020

Stillingen som sportslig leder er lyst ut på ny.

Til første runde fikk vi få søkere, men på tross av det hadde vi veldig gode kandidater på intervjuer som vi føler kunne gjort en god jobb for Åssiden Idrettsforening. Dessverre kom vi ikke i mål med noen av dem hvor hovedbegrunnelsen var usikkerheten rundt et kortsiktig engasjement og ønsket om fast stilling.

Derfor har styret gjennomført et ekstra styremøte før sommerferien med behandling av en ny stillingsutlysning med fast ansettelse som eneste sak på agendaen.

Kandidatene som var inne på intervju hadde tydelige ideer til hvordan man kunne skape økt inntekt. Året 2019 var et ekstremt godt år økonomisk hvor man fikk et overskudd på over en million. I 2020 viser prognosene et mindre underskudd grunnet korona, men det er da inkludert en sportslig leder. Dermed kom styret frem til at det er økonomisk forsvarlig med en fast ansettelse.  

Styret ønsker en fortgang i prosessen, og har med mandatet gitt av årsmøtet 2. mars tatt avgjørelsen om å ansette sportslig leder med fast ansettelse.

Kontrollkomiteen har uttalt følgende:

"Kontrollkomiteen støtter styret i avgjørelsen om fast ansettelse. Dette basert på ovennevnte informasjon.

 

Har du spørsmål om saken ber vi deg ta kontakt med daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller epost orjan@aif.no


Utlysningen finner du her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=184222544 


0 Kommentar

Nyhetsbrev juni 2020

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Jul 2020

Klubben har sendt ut nyhetsbrev for juni 2020 til alle medlemmer. 

Så ønsker vi alle medlemmer og samarbeidspartnere en god sommer!


Her kan du lese dette, og tidligere utsendte nyhetsbrev


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline