Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Medlemskontingent 2020

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Jan 2020

Har du spørsmål om medlemskontingent?

Medlemskontingent for 2020 er nå sendt ut til alle medlemmer.

Kontingent 2020 er på 500,- for enkeltmedlem og 700,- for familiekontingent.
Pensjonistkontingenten er på 200,-

LES MER OM KONTINGENT HER

Har du fått feil kontingent? Ønsker du å melde deg ut? Har vi gjort en feil? Har du andre spørsmål om kontingent eller medlemskap?


Kontakt MARIUS så hjelper vi deg (marius@aif.no).


0 Kommentar

Bredde i bredden

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Jan 2020

I 2019 ble det sving på fotballgruppas C-lag senior 7er fotball. Det er veldig gøy å melde at laget i 2020 sesongen skal spille 11er fotball i 7. divisjon.

Kunne du tenke deg å finne frem støvlene og sparke ball med denne gjengen kan du kontake C-lagets trener Kevin


0 Kommentar

Årlig møte fotball og håndball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jan 2020

Velkommen til årlige møter i fotball og håndballgruppa.

Det avholdes IKKE tradisjonelle årsmøter i gruppene, men alle grupper som er organisert med eget gruppestyre skal avholde «et årlig møte» før årsmøtet i idrettslaget.

Intensjonen med de årlige møtene er at gruppenes medlemmer skal gå gjennom hva som er status på det som har skjedd i 2019 og godkjenne årsberetningen. Gruppene skal også selv innstille forslag til budsjett og tillitsvalgte fra gruppene til årsmøte i idrettslaget som avholdes

Vi anbefaler alle som er engasjert rundt klubbens aktiviteter å delta på årlig møte.

Årlig møte håndball
Tirsdag 11. februar 18:00-20:00
Klubbhuset Åssiden IF
Buskerudveien 54

Årlig møte fotball
Torsdag 13. februar 18:00-20:00
Klubbhuset Åssiden IF
Buskerudveien 54

Sakspapirer for begge møtene inkludert regnskap, budsjett og årsmeldinger blir lagt ut på www.aif.no i neste uke (uke 6).

0 Kommentar

Trenerkurs barnefotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Jan 2020

Velkommen til Grasrottrener del 1: Barnefotballkurset (6 – 8 år), i regi av Åssiden IF.

Er du trener eller har vurdert å bli det, men mangler Grasrottrener kurs?

Åssiden IF har mål om at 1-2 trenere/lagledere pr. lag i barnefotballen har gjennomført Grasrottrener del 1 og 2. Er du trener eller har vurdert å bli det i barne- og ungdomsfotballen bør du melde deg på dette. 

Hvem kan delta?

Alle som er medlemmer av Åssiden IF kan melde seg på enten du allerede er trener/lagleder eller har vurdert å bli det (aldersgrense 15 år). Mange av Åssiden IF’s trenere og lagledere har allerede dette kurset, men er du en av de som ikke har kurset, så bør dette være noe for deg. Alle som har et trenerverv i barnefotballen i Åssiden IF bør ha Grasrottrener del 1 og 2 som bakgrunn for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet.

Hvor og når?

I samarbeid med NFF Buskerud arrangerer Åssiden IF Grasrottrener del 1- inne i varme lokaler på Kjøsterud Ungdomskole over tre kvelder.

- Torsdag 20.februar kl.1730-2030
- Onsdag 4. mars kl.1730-2030 
- Torsdag 12.mars kl.1730-2030

Det vil bli både teori og praksis på alle kveldene (praksis vil bli utført i gymsalen)

Hva er målet med Grasrottrener del 1?

Etter gjennomgått kurs skal en kunne sette i gang og lede fornuftig og tilrettelagt fotballaktivitet som skaper mestring, trygghet og dermed trivsel for alle – både på trening og i kamp, med laget og/eller på årstrinnet.

Temaer på kurset:
- Verdigrunnlaget
- Klubben som sjef
- Aktivitetskategoriene
- Prinsipper for god fotballaktivitet
- Treneren som veileder
- Øktas rammer
- Trenervett

Trenere som ønsker høyere trenerutdanning må starte med del 1. Etter gjennomgått grasrotrener del 1 kan man melde seg opp til del 2 (8-10år).


MELD DEG PÅ HER  innen 13.februar.


Kurset er gratis for alle medlemmer av Åssiden IF (deltakeravgift kr.500,- dekkes av klubben) 

 

 0 Kommentar

Klart for ny fotballhall i Drammen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Jan 2020

Drammen eiendom KF har signert samspillskontrakt med entreprenøren Peab om oppføring av ny fotballhall på Åssiden i Drammen.

(saken er hentet fra https://norskbyggebransje.no/)

Åssiden fotballhall får en størrelse på rundt 4700 kvadratmeter. Hallen skal inneholde garderobeanlegg, og muligheter for en aktivitetssal. I forbindelse med utbyggingen skal utendørs arealer i tilknytning til hallen rustes opp, og det blir opparbeidet ny adkomst fra Buskerudveien.

− Det er viktig for Drammen kommune å legge til rette for idretten, og en hall er sterkt etterspurt på Åssiden. Hallen vil bli brukt både av skole og av idretten i området, sier Gjermund Riise Brekke, daglig leder i Drammen eiendom KF.


FASADEKONSEPT: Åssiden fotballhall i Drammen. Illustrasjon: Arch Uno.


Optimaliserer prosjektet sammen
I en samspillskontrakt, skal partene sammen optimalisere, kvalitetssikre og utforme en endelig lay-out og innhold for prosjektet. Samspillsperioden starter nå, og det er satt av rundt to måneder til arbeidet. Målet er byggestart i mars 2020.− I et samspill har vi anledning til å samarbeide med entreprenøren før vi begynner selve byggingen. På den måten kan vi som byggherre dra nytte av entreprenørens kompetanse. Vi er helt sikre på at dette er den beste måten å oppnå kostnadseffektive løsninger på, uten at det går på bekostning av kvaliteten, sier Erik Mathiassen, utbyggingssjef i Drammen eiendom KF.

Motivert entreprenør
Peabs avdelingsleder Håvard Dybendal er svært fornøyd med at Drammen eiendom KF valgte Peab til samspillsfasen i prosjektet.

− For Peab i Buskerud er dette et viktig prosjekt. Vi i gang med en helt ny satsing i dette området, og er veldig motiverte for et godt samarbeid med byggherren om en totalentreprisekontrakt for prosjektet, sier Dybendal.

Lokal samfunnsbygger
Peab har det seneste året jobbet med å restrukturere virksomheten i Buskerud, og er blant annet etablert i nye lokaler i Hokksund. Dybendal leder satsingen, og har en tydelig visjon for virksomheten.

− Vårt mål er krystallklart; Peab skal være en lokal samfunnsbygger i Buskerud. Derfor er dette prosjektet midt i blinken. Det vil være et viktig bidrag både til lokalsamfunnet og idretten, sier han.

Etter planen skal arbeidene på byggeplassen starte i mars, og fotballhallen skal være ferdigstilt i desember 2020. Arkitekt i forprosjektet var Arch Uno, mens arkitekt i utførelsesfase og detaljprosjektering er SG Arkitektur. 


https://norskbyggebransje.no/nyheter/ny-fotballhall-i-drammen?fbclid=IwAR3k9_AnW4jjUNZp2WzgOYpfuGXwQz1BolpFnangeJXRMBR2W_O7xY5y7tM


0 Kommentar

Vi ønsker oss flere fotballjenter

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jan 2020

Damelaget ønsker nye spillere velkommen.

Har du lyst til å spille fotball, men ikke vet hvor du skal begynne? Vi ønsker oss flere fotballjenter på Åssia. Vi trener to ganger i uka gjennom vinteren, og har lag i serie både på 7’er og 11’er. Er du litt nysgjerrig og/eller lurer på noe, så ikke vær redd for å sende en melding til hovedtrener senior damefotball Alexander Eliassen på telefon 403 40 825.


0 Kommentar

Norges råeste barnefotballcup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Jan 2020

Åssiden IF arrangerer også i 2020 Eat Move Sleep Åssia Cup.

Vi ønsker alle barn velkommen til fest på Åssia første helgen i juni.


MER INFO FÅR DU HER


0 Kommentar

ÅIF trekker finalelag fra Region Sør Cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Jan 2020

Idrett skal være for alle. Håndballstyret i Åssiden IF har besluttet å trekke sitt finalelag fra finalespillet i Region Sør Cup.

Etter at Norges Håndballforbund besluttet å legge sluttspillet i Region SØR cup, Bring- og Lerøyserien til Oslofjord Arena, har det murret i Håndball-Norge. Oslofjord Arena er en del av Oslofjord Convention Center, som igjen eies av Brunstad Christian Church – også kjent som Smiths Venner. Bakgrunnen for murringen er BCC sin holdning til inkludering, seksuell legning og livvsyn, der Håndball-Norge opplever at disse går på tvers av hva Norges Håndballforbund selv står for.

På Brunstad Christian Church' internasjonale misjonsside står følgende:
 
«Seksualdriften vår er ikke en synd. Men seksuelt begjær utenfor ekteskapet mellom en mann og en kvinne er det Bibelen kaller «lyster», og å gi etter for dem er synd. Dette inkluderer sex før ekteskapet, utenomekteskapelig sex, å leve ut urene seksuelle tanker, pornografi – og å praktisere homofili.»

Håndballforbundet råd til trenere på forbundet egne sider står det følgende:
 
«Skape en trygg arena for utøvere som ønsker å være åpen om sin «seksuelle legning»  


Styret i håndballgruppa i Åssiden IF har, fra dette ble kjent før jul, avventet både Region Sør og NHF sitt utspill i denne saken. Samtidig ser vi at andre klubber rundt oss er i ferd med å trekke sine lag fra sluttspillet, nå senest Larvik Turn. Dette er i tråd med klubbens tanker og verdier.

Klubben som helhet, og laget som er berørt støtter de verdier og livssyn man har i NHF. Vi tror på den samme inkluderingen og åpenheten som man finner i resten av Håndball-Norge. Vi har i det lengste håpet på en fornuftig avklaring på dette fra sentralt hold, men når denne uteblir finner vi det riktig å selv også trekke laget fra videre sluttspill og stå solidarisk samlet med resten av Håndball-Norge.

Denne avgjørelsen er tatt etter innspill fra J12-trenere til Håndballstyret og Daglig leder i ÅIF.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden Idrettsforening

Pål Landt Ourdahl
Styremedlem Åssiden Idrettsforening
Leder Åssiden IF håndball


Spørsmål kan rettes til daglig leder i Åssiden IF Sverre Arneberg Fredriksen (bilde) på telefon 93417624.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline