Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Sammen for en trygg og aktiv bydel

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Aug 2019

Vi trenger flere natteravner.


Sammen med FAU på skolene i bydelen organiserer Åssiden IF natteravner i vår bydel. Kan du avse en ettermiddag til å møte hyggelige ungdommer?


Åssiden Idrettsforening

TRYGGHET - SAMHOLD - ENGASJEMENT

Helgene er fordelt mellom skolene, men du kan selvfølgelig melde deg på når det passer for deg:

Åssiden skole:
https://group.spond.com/SESGS

Aronsløkka skole:
https://group.spond.com/ZXWQV

Kjøsterud skole:
https://group.spond.com/TXWZB


0 Kommentar

#likemuligheter

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Aug 2019

Vi på Åssia vil at det skal være like muligheter for jenter og gutter, og har derfor søkt NFF Buskerud om å bli en av 10 pilotklubber i jenteløftet.


Åssiden IF har en langsiktig strategisk målsetting om å ha et godt aktivitetstilbud fotball og håndball, begge kjønn, 7 år til senior.

Fotballgruppa skal i 2019-2020 gjøre konkrete tiltak for å øke jenteandelen i klubben. Det er viktig av vi klarer å rekruttere nok ungdommer/seniorer til å fortsatt kunne stille 2 lag (11er og 7er) dame senior. Samtidig jobbes det med å etablere egen lavterskel treningsgruppe J19 denne høsten.

Fremover må vi sikre at vi klarer å etablere egne jentelag for 6åringer hvert år ved skolestart samtidig som vi må rekruttere aktivt til etablering av nye jentelag der det er "huller" i barnefotballen (spesielt 2012 og 2011 kullet).

Vi krysser fingrene og håper vi får positivt svar på vår søknad.

Har du spørsmål kan du kontakte jentefotballansvarlig i Sportslig utvalg fotball Anders Bratland (jentefotball@aif.no).0 Kommentar

Vi vil ha flere damer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Aug 2019

Vi vil ha flere damer
Har du lyst til å spille fotball, men ikke vet helt hvor du skal begynne? Kom til oss på Åssias damelag - Vi har et tilbud for alle :-)

Vi har to lag som spiller i serie. Det ene laget er et 7`er lag som er et tilbud for alle som ønsker å være med. Der er alle garantert spilletid, og det er også garanti for å ha det gøy! Vi har også et 11`er lag som spiller i 3.divisjon for de som ønsker litt andre utfordringer.

Vi trener ca to ganger i uka + kamper. Treningstider er tirsdager og torsdager 20:30 - 22:00, og søndager 16:30 - 18:00.
Dersom dette høres fristende ut, så ikke nøl med å ta kontakt. Hos oss er alle velkommen!

Kontaktpersoner:
Anders Bratland: 92236318 (jentefotball@aif.no)
Nina Tuveng: 41513692 (Nina.tuveng@drmk.no)


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline