Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Cupfinaledommer fra Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Nov 2019

Vi gratulerer Åssiadommer Aleksander Jæger som er tildelt cupfinale G16 som assistentdommer.

Kampen går mellom Viking og Vålerenga og spilles 22.november kl 16:00 på Telenor Arena.

Aleksander har dømt 22 kamper i OBOS-ligaen i 2019, inkludert siste kamp nå på lørdag i Notodden. Han har vært i både Kristiansand, Sogndal og Tromsø i løpet av sesongen. Aleksander selv beskriver sistnevnte som en noe kald opplevelse i fire grader og regn. 

Her følger Aleksander sin oppsummering av sesongen (så langt).

"Jeg er veldig fornøyd med den første sesongen i OBOS-ligaen! Det har vært mange fine kamper og positive opplevelser. Ikke minst har det vært spennende å reise rundt til nye steder og få kjenne på trykket rundt kampene i toppfotballen. Vi jobber alltid med fokus på utvikling, og denne sesongen har jeg definitivt tatt nye steg som dommer. Derfor er det ekstra hyggelig å bli belønnet med en G16-cupfinale på tampen av sesongen. Så gjelder det å bygge videre på de gode erfaringene til neste sesong.

Det er selvfølgelig en stor ære å bli oppnevnt til en så viktig kamp! Cupfinaler er alltid kamper som gir mye energi og motivasjon å få være med på. Nå er det fullt fokus inn mot kampen om to uker. Målet er å avslutte sesongen på en god måte og nyte øyeblikket ute på banen!"


0 Kommentar

Hederstegn til Jan Larsson

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2019

Jon Ove Larsson ble på sin 80 års dag (04.11.2019) tildelt hederstegn i Åssiden Idrettsforening.

"Hederstegn kan tildeles medlemmer som gjennom lengre tidsrom har nedlagt stort administrativt arbeide og ytet foreningen store fortjenester på annen måte, herunder også sportslig."

Jan Larsson er tildelt fortjenestemerke for sitt lange engasjement og ikke minst for sine viktige bidrag i dag. Jan har tatt eierskap til å sørge for at det ser pent ut på fotballanlegget til klubben og han er på banen 233 dager i året for å rydde, plukke søppel, koste garderober og se til at det ser rent og pent ut på Åssiden stadion.

Leder av fotballgruppa Laila Myrholm delte ut hederstegnet til Jan på hans bursdag.


0 Kommentar

Fotballjentene våre søker etter ny trener

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Nov 2019

Er du damelagets nye fotballtrener?

Åssidens fotballdamer trenger ny trener fra og med 1. januar 2020. 

Et bilde som inneholder tre, gress, utendørs, person
Automatisk generert beskrivelse

Vi er en gjeng på 30 jenter som ser etter en ny trener for neste sesong. Vi har to lag, der det ene spiller 11’er i 3.div og det andre spiller 7’er i egen serie. Med andre ord, vi har et tilbud for alle.

Et bilde som inneholder gress, person, himmel, utendørs
Automatisk generert beskrivelse

Vi trenger en trener som ser oss og det potensialet vi har som lag. Vi ser etter en trener som brenner litt ekstra for damefotball, som alltid har smilet på lur og som kan hjelpe oss med videre utvikling. 

Hvis du synes dette høres fristende ut, ta kontakt for en uforpliktende prat!

Sport.fotball@aif.no


0 Kommentar

Treningstider vinter fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Nov 2019

Sportslig utvalg fotball er godt i med å legge kabalen med treningstider for vinteren. På www.aif.no under fanen "fotball" vil du alltid finne oppdaterte treningstider.


Foreløpig er det kun gymsalene på Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud + MIF hallen som er fordelt. Det jobbes med å få på plass treningstider på Gulskogen kunstgress og Consto arena i Mjøndalen. Dette legges ut på siden så fort det er klart.DIREKTELINK TIL TRENINGSTIDER


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline