Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Styreworkshop

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

Hovedstyret og gruppestyrene møttes på klubbhuset til workshop.

13 representanter fra hovedstyret, gruppestyrene og administrasjonen i Åssiden IF startet forberedelsene til 2020 med en felles workshop på klubbhuset. Samlingen ble gjennomført søndag 17. november.

På agendaen var gjennomgang av strategiplanen med fokus på evaluering av tiltak og målsettinger satt for 2019. Det ble også diskusjoner om justeringer i målsettinger for 2020, og hvilke tiltak man ønsker å sette fokus på fra neste år.

Hovedstyret innstiller forslag til ny strategiplan til årsmøtet som avholdes i slutten av mars.

Deltakere på høstens workshop var:
Fra hovedstyret: Espen Erikssøn (Styreleder), Dag Olufsen (Nestleder, økonomiansvarlig), Knut Arvid Syvertsen (styremedlem, anleggsansvarlig), Lillann Fanuelsen (styremedlem, samfunn og frivillighet), Pål Landt Ourdahl (styremedlem, leder håndball), Laila Myrholm (styremedlem, leder fotball).
Fra gruppestyrene: Geir Bye Gundersen (sportslig leder håndball), Robert Gebuhr (sportslig leder fotball), Nexhat Rrahimi (varamedlem håndball), Cato Brekke (kvalitetsklubbansvarlig fotball), Helen Kvalheim (frivillighetsansvarlig fotball) og Anders Røren (varamedlem fotball, barnefotballansvarlig sportslig utvalg fotball).
Fra administrasjonen: Sverre Fredriksen (daglig leder).


0 Kommentar

Fotballgruppas jenteutvalg

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

Fotballgruppa i Åssiden IF ble tidligere i høst plukket ut av NFF Buskerud til prosjektet jenteløftet. Under navnet #likemuligheter ønsker NFF og Åssiden IF å sette jentene i fokus.

Første skritt på veien er at det nå er opprettet et eget jenteutvalg i fotballgruppa.

Jenteutvalget i Åssiden IF består av: Kristine Skomakerstuen, Katrine Pettersen, Agnete Schøyen Ellingsen og Ingrid Viggosdatter Myran (som alle spiller på vårt damelag).

Jentene i utvalget vil fremover bidra til å sette økt fokus på jentene i klubben, være med å tilrettelegge for trivsel og rekruttering. Alle jentelagene i klubben vil før jul få besøk av disse jentene på en trening for å bli bedre kjent.


0 Kommentar

Siste nytt om fotballhallen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Nov 2019

5. november ble det gjennomført et statusmøte med Åssiden IF og Drammen Eiendom. Tilstede på møte var Knut Arvid Syvertsen (Styremedlem og anleggsansvarlig Åssiden IF), Sverre Arneberg Fredriksen (Daglig leder Åssiden IF) og Rino Pettersen (Leder prosjektavdelingen Drammen Eiendom).

Tidsfristen for å levere anbud på byggingen av hallen utløp 1.11.2019. Det har kommet inn 6 anbud, noe som vurderes som veldig bra.

Drammen Eiendom er i gang med evaluering av tilbudene og det vil komme mer informasjon nærmere nyttår.

Forventet byggestart er våren 2020, og forventet ferdigstilling er januar 2021.


0 Kommentar

Vi trenger DEG!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Nov 2019

Har du lyst til å bidra i "klubben med hjerte for alle på Åssia".


Vi i Åssiden er en klubb med 1500 medlemmer. Det betyr at vi trenger frivillige blant annet som trenere, lagledere, styrer og utvalg. 

Vi i valgkomiteen mener det er på sin plass å få inn nye mennesker til å bidra, både for å styrke og fornye klubben. Det er ikke alltid like lett å foreslå seg selv til valg, men nå er muligheten her til å gjøre nettopp det. Send en mail til:

jorn.torstensen@technipfmc.com 

og oppgi din e-post og mobil nummer, så kontakter en av oss i valgkomiteen deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. Det er absolutt ikke noe krav om å ha aktive barn heller, så hvis dere kjenner noen som kunne tenke seg å bidra til det beste for barn og unge i et hyggelig og inkluderende miljø, er det bare å foreslå dem. 

Vi tar imot innspill fortløpende, men siste frist er 15. januar 2020. Ta også gjerne kontakt på mobil 976 06 910 hvis ønskelig.

 

Mvh Jørn Torstensen
Leder valgkomiteen ÅIF


0 Kommentar

Cupfinaledommer fra Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Nov 2019

Vi gratulerer Åssiadommer Aleksander Jæger som er tildelt cupfinale G16 som assistentdommer.

Kampen går mellom Viking og Vålerenga og spilles 22.november kl 16:00 på Telenor Arena.

Aleksander har dømt 22 kamper i OBOS-ligaen i 2019, inkludert siste kamp nå på lørdag i Notodden. Han har vært i både Kristiansand, Sogndal og Tromsø i løpet av sesongen. Aleksander selv beskriver sistnevnte som en noe kald opplevelse i fire grader og regn. 

Her følger Aleksander sin oppsummering av sesongen (så langt).

"Jeg er veldig fornøyd med den første sesongen i OBOS-ligaen! Det har vært mange fine kamper og positive opplevelser. Ikke minst har det vært spennende å reise rundt til nye steder og få kjenne på trykket rundt kampene i toppfotballen. Vi jobber alltid med fokus på utvikling, og denne sesongen har jeg definitivt tatt nye steg som dommer. Derfor er det ekstra hyggelig å bli belønnet med en G16-cupfinale på tampen av sesongen. Så gjelder det å bygge videre på de gode erfaringene til neste sesong.

Det er selvfølgelig en stor ære å bli oppnevnt til en så viktig kamp! Cupfinaler er alltid kamper som gir mye energi og motivasjon å få være med på. Nå er det fullt fokus inn mot kampen om to uker. Målet er å avslutte sesongen på en god måte og nyte øyeblikket ute på banen!"


0 Kommentar

Hederstegn til Jan Larsson

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2019

Jon Ove Larsson ble på sin 80 års dag (04.11.2019) tildelt hederstegn i Åssiden Idrettsforening.

"Hederstegn kan tildeles medlemmer som gjennom lengre tidsrom har nedlagt stort administrativt arbeide og ytet foreningen store fortjenester på annen måte, herunder også sportslig."

Jan Larsson er tildelt fortjenestemerke for sitt lange engasjement og ikke minst for sine viktige bidrag i dag. Jan har tatt eierskap til å sørge for at det ser pent ut på fotballanlegget til klubben og han er på banen 233 dager i året for å rydde, plukke søppel, koste garderober og se til at det ser rent og pent ut på Åssiden stadion.

Leder av fotballgruppa Laila Myrholm delte ut hederstegnet til Jan på hans bursdag.


0 Kommentar

Fotballjentene våre søker etter ny trener

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Nov 2019

Er du damelagets nye fotballtrener?

Åssidens fotballdamer trenger ny trener fra og med 1. januar 2020. 

Et bilde som inneholder tre, gress, utendørs, person

Automatisk generert beskrivelse

Vi er en gjeng på 30 jenter som ser etter en ny trener for neste sesong. Vi har to lag, der det ene spiller 11’er i 3.div og det andre spiller 7’er i egen serie. Med andre ord, vi har et tilbud for alle.

Et bilde som inneholder gress, person, himmel, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Vi trenger en trener som ser oss og det potensialet vi har som lag. Vi ser etter en trener som brenner litt ekstra for damefotball, som alltid har smilet på lur og som kan hjelpe oss med videre utvikling. 

Hvis du synes dette høres fristende ut, ta kontakt for en uforpliktende prat!

Sport.fotball@aif.no


0 Kommentar

Treningstider vinter fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Nov 2019

Sportslig utvalg fotball er godt i med å legge kabalen med treningstider for vinteren. På www.aif.no under fanen "fotball" vil du alltid finne oppdaterte treningstider.


Foreløpig er det kun gymsalene på Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud + MIF hallen som er fordelt. Det jobbes med å få på plass treningstider på Gulskogen kunstgress og Consto arena i Mjøndalen. Dette legges ut på siden så fort det er klart.DIREKTELINK TIL TRENINGSTIDER


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline