Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Nytt ansikt i bydelen til våren

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Jan 2019

Karianne Øiseth (27) fra Hokksund har takket ja til vikariat i Åssiden IF og skal jobbe som aktivitets- og samfunnsutvikler i bydelen fra 1. april til 30. juni. 

 

Karianne har idrettsfag fra VGS og har bachelor i livsstilsendring og et år med studier i kostholdsveiledning. Hun har tidligere jobbet i barnehage og på idrettsfritidsordningen til MIF.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Karianne og ser frem til mye god aktivitet i skolene og på klubbens arrangement denne våren.

Karianne skal vikariere for Espen Forfang Paterson som skal ha foreldrepermisjon denne våren.


0 Kommentar

Kan du ikke betale kontingent?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jan 2019

Vi går nå inn i en periode hvor klubben sender ut medlemskontingenter til alle medlemmer, og treningsavgifter for alle i fotballgruppa. Vi vet det er mange familier i vår bydel som har det trangt økonomisk, og vi vil derfor informere om hvilke løsninger som finnes i klubben.

Vi er klubben med hjerte for alle på Åssia, og vår holdning er at ingen fra vår bydel skal nektes å delta i aktivitet i vår klubb fordi de ikke har råd. Samtidig kan vi ikke innvilge fritak til alle som spør. Derfor har vi alliert oss med frelsesarmeen og skolene i bydelen for å kunne gjøre dette rettferdig for alle.

Vi håper alle trenere og lagledere kan formidle dette videre til utøvere i sine grupper.

Fullstendige rutiner finner du på www.aif.no under fanen klubben - kontingentrutiner.

Kontingentfritak økonomi

Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger.

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Gunnveig Jara som jobber som «ALLEMED» koordinator i Drammen (Gunnveig.Jara@frelsesarmeen.no / 408 00 574). Send gjerne SMS. Hun hjelper til med støtteordninger og har dialog med oss som klubb.

Alle søknader om fritak (etter kontakt med ALLEMED) sendes post@aif.no, og behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.


Klubbens retningslinjer:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.


Har du spørsmål kontakt Sverre på post@aif.no


0 Kommentar

Drammen Cup 2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jan 2019

Start sesongen skikkelig! Utendørs kunstgresscup 5.-7. april for gutter og jenter 12-19 år


www.drammencup.no

Drammen Cup McDonalds 2019 arrangeres av Åssiden IF sammen med Drammens Ballklubb, Glassverket IF, Konnerud IL, Skiold Drammen, Solberg Sportsklubb, Nordre Sande IL og Strømsgodset IF.

Kampene spilles på kunstgressbaner i hele Drammen og omegn.


www.drammencup.no


0 Kommentar

Blåhvit håndballglede

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jan 2019

Første miniturnering i 2019 gjennomført med stil.

4 baner, 12 klubber, 44 lag (7 fra egen klubb), 69 kamper, 100% suksess

Håndballgruppa begynner å bli veldig gode på arrangement i egen hall, og det er veldig gøy at vi har så mange frivillige som stiller opp for klubben. Uten disse frivillige blir det ingen cup. Det er også et stort løft for cupen at vi nå dekker alle kamper med egne dommere, og at vi bruker egne spillere fra ungdomsavdelingen i kampsekretariat. Det at ungdommene i klubben stiller opp for de yngre medlemmene er veldig viktig for oss.

Takk til alle som stilte opp i helgen.


0 Kommentar

C-lag herrer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Jan 2019

Fotballgruppa har i høst jobbet for å få på plass et rent bredde/kompistilbud for seniorfotball herrer i Åssiden IF. Planen var å melde opp et lag i laveste divisjon seniorfotball og gi et tilbud om en trening i uka + kamp.


Det var stor interesse rundt dette, men det var desverre ikke nok spillere som ønsket å forplikte seg til et slikt opplegg. Sportslig utvalg fotball har derfor besluttet at vi ikke kan ta den økonomiske risikoen og at vi derfor ikke melder på dette laget i seriespill i 2019.

Kravet fra klubben var at laget skulle være selvgående, og at alle kamper skulle spilles for å unngå bøter/trekking av laget i sesongen.


0 Kommentar

RUBIC

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Jan 2019

Åssiden IF skal fra 2019 benytte RUBIC som sitt medlemssystem.

Alle medlemmer vil om kort tid få tilsendt epost / SMS med oppfordring til å sjekke og oppdatere sin informasjon. Dette tar kun et par minutter og vi håper alle kan gjøre dette slik at vi får minst mulig jobb med å kjøre medlemskontingenten i slutten av uken.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline