Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Sep 2018

Åssiden IF - fotball søker ny hovedtrener for senior herre.

Siden vår nåværende hovedtrener har valgt å ikke forlenge sin kontrakt etter denne sesongen søker nå fotballgruppa ny hovedtrener for seniorgutta.

Hovedtrener Åssiden IF seniorfotball herrer

Åssiden idrettsforening er Drammens nest største idrettslag med 1400 medlemmer. Fotball er klubbens desidert største aktivitet med over 500 aktive spillere.

Klubbens visjon er "Klubben med hjerte for alle på Åssia" og vi søker nå en trener som vil jobbe med våre verdier samhold, trygghet og engasjement og tilrettelegge for sosial og sportslig utvikling i en etablert spillergruppe med lokale spillere.

Klubbens A-lag har sesongen 2018 spilt i Norsk Tipping ligaen (3. divisjon), mens B-laget har spilt i 4. divisjon. Vi forbereder oss nå på en 2019 sesong med lag i 4. divisjon og 5. divisjon.
Klubben har store spillergrupper på flere årskull som pusher senioralder de neste årene. Flere av klubbens juniorer har fått prøve seg både i 3. og 4. divisjon denne sesongen.

Åssiden IF fotball har en langsiktig ambisjon om å etablere seg i 3. divisjon. Det forutsettes at dette gjøres med dagens ressurser, og med spillere som primært kommer fra egen ungdomsavdeling.

Vi søker en relasjonsbygger som i tillegg til å ivareta det sportslige rundt seniorfotballen i Åssiden IF sin herrefotball også har ansvar for å tilrettelegge for et godt miljø på tvers av trenere i ungdomsfotballen.

Det er ønskelig med UEFA B-lisens eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Utlyst trenerrolle er å anse som et frivillig verv som kompenseres etter avtale i egen kontrakt med klubben.

Søknad sendes til post@aif.no og behandles konfidensielt av klubbens ledelse.
SØKNADSFRIST 5. OKTOBER

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen, på telefon 93417624 eller epost sverre@aif.noEat Move Sleep Åssia Cup 2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Sep 2018

Planleggingen av Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 er i gang!

Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 skal arrangeres 1. og 2. juni, og for å sikre en best mulig gjennomføring av cupen samlet turneringsledelsen seg på Lørenskog for å starte planleggingen av neste års turnering.

Samlingen startet på Thon Triaden på Lørenskog hvor turneringsledelsen hentet opp evalueringen som ble gjort etter årets turnering. Turneringsledelsen gikk gjennom punktene vi ønsket å ta tak i og forbedre fra årets arrangement, og jobbet videre med rolleavklaringer og ansvarsfordeling. Det ble laget et årshjul "to do" liste med frister frem til juni neste år.

På kvelden gikk turneringsledelsen ut for å spise middag sammen. Praten gikk videre på løst og fast om både klubben generelt og turneringen spesielt. Etter en hyggelig kveld med mye god mat og drikke samlet troppene seg igjen på morgenen lørdag og satte kursen mot Eat Move Sleep Fjellhamar Cup. Studietur til en annen turnering med samme konsept er nyttig for hele gruppen da vi får se hvordan andre klubber løser sine utfordringer.

En topp motivert gjeng vendte så nesen hjem til vårt kjære Åssia fulle av inspirasjon og ideer. Nå gleder vi oss til å ta fatt på oppgavene våre denne høsten og våren slik at vi sammen kan skape tidenes råeste barnefotballturnering på Åssia 1.-2. juni 2019.

Turneringsledelsen samlet på studiebesøk på Eat Move Sleep Fjellhamar Cup.

Fra venstre: Marius Iversen (ansatt klubbmedarbeider), Anita Hjermundsrud Sveia (Eat Move Sleep ansvarlig), Lisbeth Løwe Olsen (Kioskansvarlig), Stig Myrholm (NK turneringsleder), Sverre A Fredriksen (ansatt Daglig leder), Geir Bye Gundersen (Sportsansvarlig), Lars Kristoffersen (Sikkerhetsansvarlig) og Laila Myrholm (Turneringsleder).Styrevedtak kunstgress i eplehagen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Sep 2018

Styret går ikke videre med planene om å legge kunstgress i eplehagen i 2019.

Hovedstyret i Åssiden IF gjorde 9. august et vedtak om å se på muligheten for å frigjøre egenkapital (ca 1.2 mill) i klubben, og med det jobbe for en ny kunstgressbane i eplehagen med byggestart i 2019.

LES SAKEN HER

Etter høringer i styret i fotballgruppa, og sportslig utvalg fotball besluttet hovedstyret 13. september å ikke følge planene om å jobbe for kunstgress i eplehagen med byggestart 2019 videre.

Bakgrunnen for dette er usikkerhet rundt om det er mulig å fremskaffe midlene uten at dette går på bekostning av dagens drift, og at et eventuelt låneopptak måtte blitt finansiert med økte aktivitetskontingenter. Samtidig ble det gjort en enkel analyse på kapasitet målt mot antall lag i klubben hvor det fremkommer behov for mer banekapasitet, men ikke akutte behov. Her er det også tatt hensyn til at det kommer en 9er hall på grusbanen i løpet av få år hvor vi vil disponere deler av tilgjengelig treningstid.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden IFHåndball for 6åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Vi har plass til flere 6åringer på våre håndballtreninger i høst:) Bli med du også!

Få venner og minner for livet!

Åssiden IF inviterer alle barn født 2012 til håndballtreninger i Berskaughallen Torsdager kl. 17:15 – 18:00


Vi starter opp skikkelig torsdag 20.09.18 kl. 17:15 i Berskaughallen!

(Møt gjerne opp tidligere)


Har du spørsmål kontakt 

Geir Bye Gundersen                     mobil:  959 37 830          epost: geir.bg@aif.no


Vi avholder informasjonsmøte for foreldre torsdag 27.september i treningstiden.

http://blocazureimage.azureedge.net/logo/200000195/440/2017/2/4/636217938663373178aktiv-p---ssia-liggende--if.jpg?width=573&height=139&scale=both&mode=stretch&quality=90

HÅNDBALL ER GØY!Audun gir seg etter sesongen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Hovedtrener seniorfotball herrer, Audun Fevik, informerte denne uken daglig leder, hovedstyret, støtteapparat og spillergruppe seniorfotball herrer om at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som trener når den går ut etter sesongen 2018.

Audun forteller til klubben at hans motivasjon for å fortsette i 2019 er ikke tilstede, og at han mener det er best for alle parter at han informerer om dette nå. 

Audun ønsker at klubben skal få satt i gang arbeidet med å finne en ny hovedtrener fra neste sesong på et gunstig tidspunkt, og det muliggjøres nå. Videre forteller Audun attrenerapparatet skal gjøre alt de kan sammen med spillerne for å kapre poeng i de gjenstående kampene før det settes strek for sesongen 2018. 

Spillergruppen ble informert av Audun om hans beslutning før treningen på tirsdag 18. september.

Klubben vil takke Audun for alt det gode arbeidet og det store engasjementet han har vist for spillergruppa og klubben gjennom sesongene som blåhvit A-lagstrener 

 

Prosessen med å skaffe en ny trener som kan lede senior herrefotballen i Åssiden IF fremover er allerede i gang. Prosessen ledes av et utvalg bestående av styreleder Espen Erikssøn, fotballgruppeleder Cato Brekke, sportslig leder fotball Anders Røren og daglig leder Sverre A Fredriksen.FROKOSTMØTE; Strategisk kommunikasjon

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Sep 2018

   
GRATIS FROKOSTSEMINAR 11. OKTOBER
               
               
Visste du at sponsing er Norges nest største kommunikasjonskanal og en kostnadseffektivt kanal for markedsføring?
           
Åssiden Idrettsforening inviterer til gratis frokostmøte i Åssiden IFs klubblokaler. 

Vi har med oss sponsorekspert, Rune Hansen fra Linkt as. Han skal fortelle om hvor effektivt sponsing
kan være dersom man bruker de riktige verktøyene. I tillegg skal vi ha en hyggelig frokost,
fortelle litt om klubben og tid til relasjonsbygging blant deltakerne.

Kl. 08.30-10.00
Dato 11. oktober
Sted Åssiden Idrettsforening
Påmeldingsfrist 09. oktober

Vi garanterer utbytte med en god frokost, mer kunnskap om sponsing og en hyggelig start på dagen!

Vi håper du kommer!

FOR MER INFO SE HERGratis aktivitetscamp i høstferien

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

Åssiden idrettsforening inviterer barn fra 1.-4. klasse fra Aronsløkka og Åssiden skole til aktivitet i Berskaughallen 4.-5. oktober.

Vi ønsker å invitere til 2 dager fylt med masse aktivitet og moro. Det stiller unge aktivitetsledere fra ÅIF som vil holde kontroll på aktivitetene, og inn og ut kryssing.

Program torsdag og fredag:

08.30 - dørene åpner

09.00 - aktiviteter starter

11.00 - lunsj

11.45 - aktiviteter

13.30 - fruktmåltid

13.50 - fri aktivitet

16.00 - avslutter 

Vært barn må huske på:

- Innesko

- Vannflaske

- Matpakke

- frukt

Arrangementet er gratis:)

Påmelding her innen tirsdag 25.09.2018 - 21.00.
Mot alle odds

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

MOT ALLE ODDS

Ole-Alexander Walseth – naken, usminket og ærlig
Temakveld – spillavhengighet

Ole-Alexander Walseth er 30 år, jobber som lærer på Åssiden barneskole og spiller på Åssiden IF sitt A-lag fotball i 3. divisjon. Ole-Alexander forteller om det han beskriver som «de tapte 20-årene» i sitt liv. En periode i livet hvor alt dreide seg om pengespill, og jaget etter nye gevinster. MOT ALLE ODDS er en naken, usminket og ærlig fortelling av en lokal profil sine opplevelser fra en del av hans liv han aldri vil få tilbake. 

Unni Bergsvenkerud fra spillavhengighet Norge deltar også på samlingen. Hun deler sine erfaringer som pårørende til en spillavhengig, og orienterer om arbeidet i Spillavhengighet Norge.

https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/a68d3d5b-5dd2-4fca-8e6a-15e631b43024.png

Ole-Alexander (30) er en lokal Åssiagutt som har jobbet seg gjennom en tøff periode. Han deler åpent og ærlig sine erfaringer med bydelen.

FACEBOOKEVENT

Målgruppe er spillere (15+), trenere/lagledere, foreldre og andre som er opptatt av ungdom. Temakvelden er gratis og er åpen for alle som ønsker å delta.

Velkommen til Åssiden klubbhus
16. oktober kl 18:00-20:00
Enkel serveringNye spillere på damelaget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Sep 2018

I sommer gikk damelaget ut søkte etter flere spillere både gjennom våre egne nettsider, og i Drammen tidene. Responsen kom umiddelbart, og plutselig var det rekordstort treningsoppmøte for de blåhvite fotballdamene.

Tirsdag 4. september var det hele 29 jenter/damer på trening.

Damelagstrener Kenneth Myrvold har vært på søken etter jenter som syntes det er moro å spille fotball, spillere som vil bidra til fellesskapet, har gode holdninger og som vil styrke lagånden. 11 nye er på plass, og det er plass til enda fler.

11 nye spillere er foreløpig resultat av rekrutteringskampanjen til damelaget.Velkommen Marius

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Sep 2018

Marius Iversen (24) er ansatt som klubbmedarbeider i Åssiden IF.

Mange har allerede blitt kjent med Marius da han har vært i arbeidspraksis hos oss siden januar. Nå har vi endelig fått på plass en avtale med NAV om lønnstilskudd som gjør at vi har ansatt Marius i 50% stilling.

Hovedoppgavene til Marius er oppdatering og vedlikehold av medlemsregister, følge opp medlems og aktivitetskontingenter, praktisk støtte til kioskdugnader, følge opp banemerking, bistå ved klubbens arrangement, bestilling av reiser og annet forefallende arbeid.

Mange av klubbens lagledere og trenere vil bli godt kjent med Marius fremover.


Vi er glade for at Marius trives hos oss, og at han ønsker å være i Åssia videre.


Hvis du trenger å komme i kontakt med Marius kan du nå han på marius@aif.no
Levert av IdrettenOnline