Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Takk for din støtte

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mai 2018

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

#reklame

Åssiden Idrettsforening ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med 144.630,- til oss.

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Åssiden Idrettsforening som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!


 

 



Treningstider håndballsesongen 2018/2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Mai 2018

Treningstider for håndballsesongen 2018/2019 er klare.

Du finner de alltid på www.aif.no under fanen "håndball".

Direktelink




Aktivt friluftsliv

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mai 2018

Gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.



Åssiden Idrettsforening er tildelt 175.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til å tilrettelegge for friluftslivsaktiviteter i vårt nærområde.

Prosjektet er et samarbeid mellom Åssiden Idrettsforening, KFUM-KFUK Speiderne på Åssia, stiftelsen ÅIF Tverken og Kirkens Bymisjon Drammen (Skattkammeret utlånssentral). Kjøsterud Skole er også involvert i dette.

Målgruppen er først og fremst ungdomsskoleelever på Kjøsterud skole, og prosjektet består av 3 deler.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både DNT Drammen (barnas turlag og DNT ung), speidergrupper, idrettslag og skoler i byen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken. Hvis dette blir en suksess ønsker vi å gjøre dette til et årlig arrangement. Eventuelle arrangement i 2019 og videre vil ikke kreve ekstra midler.

Vi takker for støtten og gleder oss til mange gode friluftslivsaktiviteter i årene som kommer.



Eat Move Sleep

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Mai 2018

En ivrig og engasjert gjeng ferdig med BAMA fruktkuttekurs.


Kvelden ble også brukt til å øke kunnskapen om frukt & grønt gjennom fakta info, work shops og quiz. Det ble produsert mange fruktshakere og jentene hadde en fin kveld på klubbhuset.

Takk til Silje Hønneland for bra opplegg rundt kosthold, og takk til BAMA som stiller opp med utstyr og kompetanse:)





Åssiaravnene flyr igjen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mai 2018

Åssiaravnene flyr igjen

Etter et mørkt vinterhalvår i dvale flyr endelig Åssiaravnene igjen. Lyse kvelder blir enda lysere for bydelens ungdommer når de møter på våre hyggelig natteravner.

Takk til FAU på skolene og alle som bidrar til å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.




Levert av IdrettenOnline