Verdiarbeid på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Okt 2018

Representanter fra ÅIF og skolene på Åssia deltok sammen på verdikonferanse med LIONS og MittValg.

25.-26. oktober arrangerte MittValg sin årskonferanse på Gardermoen. Åssiden IF deltok sammen med skolene i bydelen med hele 9 deltakere. I tillegg deltok Lions Drammen Vest med en deltaker fra sitt styre.

På konferansen ble det løftet alvorlige temaer som forebyggende mental helse, forebygging og håndtering av nettrelaterte overgrep mot barn. Det ble også presentert modeller og praktiske eksempler på hvordan verktøyene i MittValg kan brukes for å jobbe med forskjellige temaer i idrettslag og i barnehage/skole.

Spesielt spennende var det å få presentert tanker og erfaringer fra en næringslivsleder som har valgt å gå tungt inn i et idrettslag. "De som kjøper bolig spør oftere om fritidstilbudet til barn enn de gjør om fargen på flisene på badet.".

Det er veldig fint for oss på Åssia å ha disse arenaene sammen så vi blir bedre kjent og kan utfordre hverandre på hvordan vi "sammen skaper en trygg og aktiv bydel å vokse opp i".



Vellykket miniturnering

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Okt 2018

40 lag deltok når håndballgruppa gjennomførte sesongens første miniturinering i Berskaughallen 20. oktober.


Fantastisk stemning med mange aktive barn og fulle tribuner.

Takk til alle som var med å skape stemning i hallen:)



Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Okt 2018

Kenneth Myrvold (31) er ny hovedtrener fotball for senior herre i Åssiden IF

Kenneth er godt kjent av mange i klubben og har siden 2013 og har trent flere lag i klubben både i ungdomsavdelingen og dame senior.

«Etter 6 fantastiske år i Åssiden IF som trener for J16/J19 og Senior A og B damer, går jeg inn i et nytt og utrolig spennende kapittel med Åssidens A-lag Herrer. De er en flott gjeng, med flere unge og sultne spillere sammen med en erfaren stamme. Jeg kan nesten ikke vente med å sette mitt preg på laget og bli med på å skape mye glede og engasjement på Åssiden Stadion de kommende sesongene.»