Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Spente jenter klare for Norway Cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jul 2017

Søndag 30. juli sparkes verdens største fotballturnering i gang i Oslo. Norway Cup arrangeres for 45. gang. Et av de 2000 lagene er Åssiden IF i klasse R (jenter 15/16 år). Vi fikk en prat med Emilie, Jeske og Silje noen dager før det hele starter.Ingen av jentene har vært på Norway Cup før, men alle har sett det på TV. «Dette blir gøy» sier Silje.

Vi skal spille så godt vi kan, også skal vi ha det veldig gøy. Norway Cup blir en opplevelse for alle. Jentene har hørt mye om «sletta» og stemningen der, og det blir stort å få oppleve dette.

Det er alltid gøy med cup, men Norway Cup er så stort at dette blir noe ekstra. Mandag ser ut til å bli den beste dagen. Da skal vi spille på Ekebergsletta selv og vi reiser inn tidlig så vi har hele dagen på slatta. Da skal vi se kamper, gå på stands og alt det andre som skjer.


Vi ønsker ÅIF J16 lykke til både på og utenfor banen:)

Åssiden IF jenter 16 møter Snøgg, Krosgård og Brattvåg i gruppespillet. Kampene kan følges her: http://results.cupmanager.net/6339495,2017,nb/team/11580124/matchesTidligere har vi skrevet om åssiadommer Mari Hellum Bjørnstad som er tatt ut av Norges Fotballforbund til NORCORE trinn 2. NORCORE er NFFs utviklingsprogram for dommere som gjennomføres under Norway Cup.
http://aif.no/blog/post/109312/assiadommer-pa-norcore-2Hva skjer med kunstgressbanen?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jul 2017

17. juli startet arbeidet med å rive det gamle kunstgresset på Åssiden Stadion. Planen var å rive toppdekket (det grønne) og lappe på den eksisterende paden under. Padens hovedfunksjon er å gi demping i underlaget.

Når det grønne dekket var trukket av ble det fort avdekket at paden under var i dårlig stand. Lapping ville ikke gitt tilfredsstillende bane, og det ble besluttet at hele banen må graves opp og det skal legges nytt underlag. Dette medfører dessverre noe forsinkelser på banen, men vi vil få en helt ny kunstgressmatte fra høsten.


Arbeidet med graving er allerede i gang, og selve jobben med å legge ny pad, og nytt kunstgress vil starte 11. august. Siden det foregår mye arbeid på banen nå er det fint om alle kan holde avstand til selve matta og maskinene som jobber der. Gressbanene kan selvfølgelig benyttes som vanlig:)

Hvis resten av arbeidet går som planlagt, og være holder seg stabilt vil banen være klar 24. august. Banen vil bli tatt i bruk så fort denne er klar.

Offisiell ny-åpning er planlagt fredag 15. september.GOD SOMMER

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Jul 2017

Nå er det ferietid for de ansatte i Åssiden IF.

Sommeren er en rolig periode i klubben og både Sverre og Espen benytter sjansen til å ta ut ferie og avspasering.

Kontoret på klubbhuset blir stengt uke 28 og 29 og delvis stengt i uke 30 og 31.

Ta gjerne kontakt på epost så svarer vi når vi kan.

GOD SOMMER!

Sverre og Espen