Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Mer og bedre aktivitet

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jun 2017


Åssiden IF har denne våren handlet aktivitetsutstyr for flerehundretusen kroner. Pengene kommer fra Gjensidigestiftelsen og fordeles utover prosjekter for barn og unge i bydelen. Utstyret skal benyttes i tiltakene under prosjektet "Aktiv på Åssia" i skolene, i allidretten og på åpen hall.

Det er handlet alt fra oppblåsbar trampoline, airtrack, vester, kjegler, baller, utstyr til aktivitetsspill og leker og mye mye mer.


Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF Espen Forfang Paterson bader i utstyr som skal komme aktiviteten i bydelen tilgode utøver høsten.Aktiv på Åssia fikk høsten 2016 en gave fra Gjensidigestiftelsen kr 525.000,- til å, sammen med skolene, bidra til at Åssida blir et aktivt (og bedre) sted å vokse på og utenfor banen/hallen. Her er representanter fra Gjensidigestiftelsen, skolene i bydelen og Åssiden IF.Hvordan vil du ha det i Åssiden IF?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

FREMTIDENS ÅSSIA

Bryr du deg om barn og ungdoms oppvekstmiljø i bydelen Åssiden?

Brenner du for håndball og fotball i lokalmiljøet?

Har du lyst til å bidra en lørdags formiddag for å skape Fremtidens Åssia?

Øyvind Larsen sitt bilde.


Lørdag 16. september 10:00-16:00 skal Åssiden IF gjennomføre en samling med et bredt utvalg av deltakere i og rundt klubben. Målet med samlingen er å utvikle virksomhetsplan med visjon, virksomhetside og verdier for Åssiden Idrettsforening.

Virksomhetsplanen skal bli et overordnet verktøy for alle styrer og utvalg i klubben. Et felles sett med verdier og en felles retning vi ønsker å drive etter. Dette skal gjøre det mye enklere for tillitsvalgte og andre frivillige å bidra. Det skal være lett å være frivillig i ÅIF!Vi er på jakt etter deg, enten du er forelder, trener eller spiller (over 14 år), enten du er kvinne eller mann, interessert i håndball eller fotball, eller på annet vis bryr deg om klubben. Vil du være med, eller har spørsmål, ta kontakt med:

Sverre Fredriksen (934 17 624) eller Anders Røren (900 31 815)
Bytte av kunstgress på Åssiden stadion

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Åssiabanen får nytt kunstgress denne sommeren.

Banen blir derfor stengt fra 17. juli til 7. august.

Kunstgresset som nå fjernes fra Åssiabanen har gjort jobben i 10 år, og har skapt masse aktivitet for barn og ungdom i bydelen.

Slik så det ut når dagens matte ble lagt i 2007Takk til Drammen Idrettsråd og Drammen kommune som jobber veldig bra med rammene for idretten i byen.Vi ønsker alle velkommen tilbake etter sommeren til ei splitter ny kunstgressmatte.
Allidrett 4-7 år høsten 2017

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Jun 2017

Allidrett skoleåret 2017-2018

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett på tirsdager i Berskaughallen fra høsten 2017.

Vi starter opp uke 35 og har allidrett 1 gang i uken. Nytt for året er at vi deler allidretten i to grupper. En gruppe med 4-5 åringer og 6-7 åringer, de som går i 1. og 2. klasse. Dette gjør at vi kan gi et bedre og mer tilpasset tilbud til barn i de forskjellig aldrene.

Treningstidene for de forksjellige gruppene er:

Gruppe 1 (4 og 5 åringer) – Tirsdager 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) – Tirsdager 18.00 – 19.00

Et mer detaljert program for hvilke type aktivitet det blir for hver gang kommer nærmere oppstart til høsten.

Åssiden IF er fornøyd med at det meldte seg frivillige etter foreldremøte som var 12.06.2017 som er satt inn i en arbeidsgruppe for allidretten. De kommer til å jobbe sammen med klubben for å gi et kjempe tilbud i allidretten fra høsten.

Arbeidsgruppen består av:

Espen Forfang Paterson, 92439213

Samit Kumar Garg, 92846481

Arlett Bye-Egenes, 46541665

Tom Arne Stryken, 95751648

Mvh

Espen Forfang Paterson, Aktivitets- og samfunnsutvikler Åssiden IF

espen@aif.no - 92439213Åssiden IF også en bandyklubb

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Jun 2017

Årsmøte 2017 vedtok at Åssiden IF skulle melde seg inn i Norges Bandyforbund. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å delta i et "minirunde"-konsept i innebandy for barn, i samarbeid med bl.a. innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Denne uken fikk vi bekreftelsen fra Buskerud Idrettskrets på at opptaket er i orden. ÅIF er nå en bandyklubb!Minirundene blir en del av lavterskeltilbudet vi skal tlby barn i bydelen og er en del av klubbens avdeling for samfunnsutvikling. Kontaktperson for innebandy er Rune Lislelid (leder samfunnsutvikling ÅIF) og Espen F Paterson (ansatt aktivitets- og samfunnsutvikler ÅIF).Ekstraordinært årsmøte 29. august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jun 2017

Ekstraordinært årsmøte avholdes 29. august.

Åssiden Idrettsforening vedtok på årsmøte i mars 2017 å utsette valg av noen verv til et ekstraordinært årsmøte. Valgkomiteen har jobbet godt og grundig i april - juni og la på styremøte 6. juni frem sin innstilling.

Styret besluttet at ekstraordinært årsmøte skal avholdes 29. august.
Sakspapirer og innstillinger blir lagt ut på hjemmesiden senest 15. august.


Følgende verv er på valg 29. august.

Leder hovedstyret (2 år)
Et varamedlem hovedstyret (2 år)
Et medlem til husstyret (1 år)
To revisorer (1 år)

Et valgkomitemedlem (1 år)
Et varamedlem til valgkomite (1 år)

Åssiden Idrettsforening sitt bilde.

Rune Lislelid (bildet) ble på årsmøtet 2017 valgt som styremedlem for 2 år med ansvar for å følge opp klubbens arbeid på samfunnsutvikling. Rune var leder i Åssiden IF fra 2005 - 2016 og fungerer som leder frem til ekstraordinært årsmøte.


Påmelding til Tine fotballskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Jun 2017

Vi inviterer til Tine fotballskole på Åssiabanen 11.-13. august. Påmeldingen er åpen!Tilbud til barn fra 6 – 12 år (f. 2005 - 2011)
A-lagsspillere fra Åssiden er instruktører
Egne jentegrupper
Alle får T-skjorte og sekk fra Tine.
Det serveres lunsj med drikke fra TINE, samt frisk frukt


Påmelding HER