Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Sommeravslutning for åpen hall

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mai 2017

Åpen hall gjennomførte fredag 19. mai en vellykket sommeravslutning. Mye aktivitet inne og ute, og gratis pølser og brus til alle. Åpen hall har vært en suksess i hele vinter og vi kommer til å utvide tilbudet når vi starter opp igien til høsten slik at vi kan gi et tilbud til flere barn også fra Aronsløkka og Åssiden Skole.

Åpen hall er en del av Aktiv på Åssia hvor Åssiden IF sammen med skolene i bydelen jobber for å skape et trygt og aktivt lokalsamfunn.

Hver tredje fredags kveld i hele vinter har Berskaughallen vært åpen med gratis aktivitet for alle ungdommene i bydelen. Vi sees til høsten:)Åssiden Cup avlyst

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Mai 2017

Åssiden Idrettsforening må dessverre avlyst Åssiden Cup som skulle vært gjennomført 20.-21. mai 2017.

Vi beklager dette ovenfor lag og spillere som hadde gledet seg til cup.Det er flere årsaker til at vi dessverre ikke klarer å gjennomføre cup denne helgen.

Få påmeldte lag , mange endringer de siste dagene, tekniske problemer med dataprogrammer og lag som har trukket den siste uken er hovedgrunnene til at vi må ta denne sure beslutningen.

I tilegg har det vært mye nedbør de siste dagene på en sessong fersk gressmatte som igjen har forårsaket en meget våt gressbane. Det meldte været mot helgen er lik det vi har i dag.Dette ville også medført utfordringer vedr baner.

Cupkomiteen starter allerede i dag jobben med å planlegge cup høsten 2017.


Mvh

Åssiden IF - Fotball

Cato BrekkeNM fotball G19

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Mai 2017

7. mai gjestet Ham Kam sitt G19 lag Åssiden Stadion for å spille 1. rundekamp i NM mot våre gutter. Det ble en tøff match mot et lag som var bedre enn våre gutter.


"Vi møter et meget godt lag som er bedre enn oss. Hadde ønsket at vi hadde klart å spille litt mer i eget lag. Ble for mye lange baller, men laget kjempet og ga ikke opp!!" sier hovedtrener Levi etter matchen.Gjestene i grønt tok med seg en 5-0 seier hjem til Hamar. Vi ønsker HamKam lykke til videre i NM.Aktiv integrering på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Mai 2017

Hver torsdag møtes 8 glade jenter fra Åssia 15 jenter fra velkomstklassen på Kjøsterud Skole for å drive aktivitet sammen. I dag var gruppa litt redusert, men det la ingen demper på aktiviteten:)


Varierte aktiviteter som Klatring, svømming, CrossFit og fotball har stått på programmet og vi håper dette er med på å tilrettelegge for en aktiv start på livet i Norge. Sammen skaper vi et aktiv lokalsamfunn!Fotballsesongen er i gang også for de små

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Mai 2017

10-åringene fra Aron og Åssia hadde sin kick-off etter årets første økt på kunstgresset. Selv om vi ikke fikk samlet alle denne gangen var det en aktiv liten gjeng som fikk gjennomført sitt første spillermøte med næringstilskudd fra støtteapparatets gode kjøkken.


Målsetninger ble satt, interne regler spikret og trenerne fikk glassklare ønsker for innhold på treningene.Vi har gjennom vinteren hatt treninger i gymsalen på Åssiden skole, men gleder oss skikkelig til å få grønt gress under knottene, og at serien sparkes i gang – for første gang på 7´er-bane!

Generalprøven mot våre venner i Spa/Bra viste at alt ligger til rette for et morsomt og utviklende år for jentene.G12 og G13 på PW-Cup i Larvik

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Mai 2017

Siste helgen i april deltok G12 og G13 på Petter Wessel Cup (PW-cup) i Larvik. PW-cup er en av satsningscupene for aldersbestemte lag i Norge, og har derfor deltagere med fra hele landet. Trenere, oppmenn og spillere har forberedt denne helgen i lang tid siden mye må klaffe for at helgen skal gå smertefritt. Målet for helgen var å spille god håndball og knytte sterkere bånd mellom gutta.


Vi ankom Sandefjord Park Hotell fredag kveld, der guttene, trenertemaet og foreldrene skulle overnatte. Alle gutta bodde på 3- eller 4-mannsrom, der en gutt på hvert rom ble utpekt til rom-sjef. Rom-sjefene fikk ansvaret for at alle møtte opp til avtalt tid og holdt "orden" på rommet. Fredag kveld spiste vi taco-buffet i restauranten, og avholdt et spillermøte der trenerne informerte om helgen. Vi gikk igjennom spilleroppsett, viktigheten av å spise riktig, søvn, oppførsel utenfor banen og at alle skulle passe på hverandre, samt at vi delte ut nye drakter fra Glitre Energi.Lørdag spilte G12 fire kamper, første kampen kl 09:00 og siste kl 16:30. G13 spilte sin første kamp kl 11:00 og sin siste kamp kl 1830. Mellom kampene fikk gutta servert frukt, baguetter, yoghurt og drikke av foreldrene.

Lagene spilte i to forskjellige haller, men de fikk likevel muligheten til å heie på hverandre i noen av kampene.

Lørdag kveld spiste gutta buffet på hotellet, mens de voksne spiste middag på en restaurant nede på brygga.

Søndag var det sluttspill der G13 spilte 1/32-finale mens G12 spilte 1/8-finale.

Tusen takk for en strålende helg der spillere, oppmenn og foreldre bidro til at det ble en fantastisk helg for gutta.

Thomas og Vegard
Powered by: Bloc