Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Årsmøte 2017

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Feb 2017

Styret i Åssiden Idrettsforening inviterer alle klubbens medlemmer til årsmøte 28. mars 2017 kl 18:30 på klubbhuset.Har du forslag som du ønsker at skal behandles på årsmøtet, må disse sendes til post@aif.no senest 14. mars.

Fullstendig saksliste og alle saksdokumenter blir lagt ut på www.aif.no 21. mars.Vi er i gang med å skape "Fremtidens Åssia"

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Feb 2017

Åssiden Idrettsforening skal i gang med et viktig arbeid for klubbens fremtid. Vi skal sammen definere hva klubben skal være for den enkelte, og for bydelen. Vi skal også finne frem til felles verdier som vi sammen kan identifisere oss med, og drive etter.

Det er nedsatt en arbeidsgruppe som skal jobbe med å planlegge og gjennomføre denne verdiprosessen som skal finne sted høsten 2017. Arbeidsgruppa hadde i dag (20. januar) sitt første møte.


Trykk her for mer informasjon om arbeidet med virksomhetsplan i Åssiden IF.Digitalisering av arkiv

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Feb 2017

Vi har mye vi vil ta vare på i Åssiden IF. Nå har vi startet jobben med digitalisering av våre arkiver.


Årsmøteprotokoller, historikk og regnskap scannes nå inn og lagres digitalt. Vi er så heldige at vi har fått hjelp av Kristine Bjørnseth til dette. Kristine har arbeidspraksis i Åssiden IF og skal gjøre administrative oppgaver på klubbhuset hver torsdag denne våren.Jentefotballforum

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Feb 2017

Jentefotballforum for trenere og lagledere.

Vi ønsker å få samlet personer rundt jentelagene i Åssiden for å bli bedre kjent og kanskje få til et samarbeid på tvers av lagene.

Vi oppfordrer spesielt foreldre med jenter født 2010 til å bli med!


Vi håper at det kan være med å bidra til en felles tankegang for lagene i klubben og hjelpe hverandre med rekruttering.

Torsdag 23. februar
18:00 - 19:30 på klubbhuset

Agenda:
- Velkommen ved daglig leder i Åssiden IF, Sverre Arneberg Fredriksen
- Presentasjon av lagene (antall spillere, støtteaparat etc.)
- Samarbeid mellom årsklassene?
- Fellestreninger
- Møtefrekvens
- Eventuelt


Håper å se mange av dere!


Mvh
Roberg (J09) og Geir (J07)1. kvalrunde i NM fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Feb 2017

Åssiden IF møter Re fra Vestfold i 1. kvalifiseringsrunde i NM fotball.

Kampen spilles 20.03.2017 på Isachsen Stadion i Mjøndalen. Kampstart kl 19:30

Re spilte sesongen 2016 i 4. divisjon i Vestfold Fotballkrets og endte midt på tabellen med 12 seiere og 10 tap. Vi noterer at 8 av 11 bortekamper i 2016 endte med tap forrige sesong.


BLI MED PÅ KAMP!Hvordan skape aktive lokalsamfunn?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Feb 2017

Buskerud Idrettskrets inviterte 3. februar til seminar med temaet "hvordan skape aktive lokalsamfunn?". Åssiden Idrettsforening var gjennom invitert som et av flere gode eksempler på hvordan idretten, sammen med skolene, kan skape aktive lokalsamfunn.

Vår mann i prosjektet Espen Patersson var desverre opptatt denne dagen, men daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen steppet inn som vikar for Espen. Sammen med rektor på Kjøsterud Ungdomsskole Jon Espen Palm presenterte de arbeidet med "Aktiv på Åssia" for alle som ønsket. Interessen var stor, og det ble knyttet gode kontakter for videre utvikling av aktivitetstilbudet i bydelen.


Sverre og Jon Espen smiler for fotografen fra Drammens tidene


I tillegg til stands med presentasjon av prosjekter fra forskjellige idrettslag - skole samarbeid i Drammen var det gjennom dagen innlegg fra forskjellige aktører i idretten og det offentlige. En viktig arena for erfaringsutveksling og en godt tilrettelagt møteplass. Dette skaper inspirasjon og motivasjon for å jobbe videre med å gjøre Åssia til en bedre, og mer aktiv, bydel å vokse opp

Åssidamodellen "Aktiv på Åssia" ble trukket frem som et godt eksempel av ordføreren.Espen Patersson er ansatt i 100% stilling i Åssiden IF for å jobbe med Aktiv på Åssia. Se Espen fortelle om sin hverdag 2:14 ut i denne videoen (som ble vist på seminaret).


Tusen takk til Buskerud Idrettskrets som setter dette på agendaen. Uten idrettskretsen ville det ikke vært noe "Aktiv på Åssia"