Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Alle veier leder til Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Jan 2017

Tverken sitt bilde.

Alle veier leder til Tverken

Med beliggenhet innerst i Tverkenveien, vis a vis Sportskapellet, 1,5 km fra toppen av Aronsløypa og 3,2 km fra Landfalltjern, er Tverken et perfekt turmål for barnefamilier. Det er også en passende rasteplass for vandrere som søker turmål lenger inn i marka. Fra Tverken er det kort vei videre til kjære fiskeplasser ved Goliaten og Tverråsvann, utsiktspunkter som Skimten og Tverråsen, og to minutter unna kan det bades i Skinka.

Det er fin turvei helt inn, for både gamle og unge, med eller uten trillevogn, og vinterstid passerer skiløyper, fra alle kanter, hytteveggen.

Du kan også følge Tverken på facebook

Turutgangspunkt/parkering:

• Drammen skisenter
• Spiralen
• Landfalltjern
• Eiksetra
• Årkvisla

• Ulevann

ÅPNINGSTIDER:

Tverken drives av frivillige vertskapsgrupper, og holder åpent hver lørdag og søndag kl 10-15.

Unntakene er helligdager og skoleferien på sommeren. Avvikende åpningstider (høst-, jule-, vinter- og påskeferien)blir oppdatert på hyttas facebook-side.

SERVERING:

Varm drikke, mineralvann, vafler og kioskvarer står på menyen, men du er like velkommen med nistepakkamedbrakt.

UTLEIE:

Med sine over 400 kvm egner Tverken seg meget godt som samlingssted for idrettslag, skoleklasser, bursdagsfeiringer og andre som vil møtes for å trene, bygge relasjoner, feire eller bare kose seg i marka. Grupper opp til 30-40 personer passer fint. Overnatting foregår på madrasser i sovesaler, og et godt utstyrt kjøkken kan benyttes til matlaging. I tillegg er det fine grillmuligheter utendørs. Transportbehov må godkjennes av Drammen kommune.

Ønsker dere en utleieprat kan dere kontakte Dag Amundsen på telefon 957 23 148. Individuell prising.


Fremtidens Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Jan 2017

Vil du være med å bestemme hvor målet til Åssiden Idrettsforening skal stå? Vi skal samle en prosjektgruppe som skal jobbe med planlegging og gjennomføring av en større utviklingsprosess i klubben.

Styret i Åssiden Idrettsforening gjorde følgende vedtak på styremøte 11. januar:


«Daglig leder kan iverksette prosess med å utvikle virksomhetsplan med visjon, virksomhetside og verdier for Åssiden Idrettsforening. Prosessen skal gjøres sammen med medlemmene i ÅIF og skal starte høsten 2017. Virksomhetsplanen skal etter planen være klar for vedtak på årsmøtet 2018.»

Vi ønsker nå å samle en prosjektgruppe som sammen med daglig leder skal jobbe med planlegging og gjennomføring av dette. Selve prosessen høsten 2017 vil ledes av en veileder fra Norges Idrettsforbund.

Hvorfor skal vi gjøre dette?
Målet med virksomhetsplanen er å ha et overordnet verktøy for alle styrer og utvalg i klubben. Et felles sett med verdier og en felles retning vi ønsker å drive etter. Dette skal gjøre det mye enklere for tillitsvalgte og andre frivillige å bidra. Det skal være lett å være frivillig i ÅIF!

Hvem kan delta i arbeidet?
Alle kan bidra i prosessen. Vi ønsker et utvalg som er sammensatt bredest mulig. Dette betyr at vi aktivt må rekruttere deltakere fra underrepresenterte grupper. Målet er en prosjektgruppe med begge kjønn som er spredt på alder, bakgrunn og erfaring.

Vi ønsker en prosjektgruppe som består av 5-10 personer. Alle vil få nødvendig opplæring. Unge deltakere i gruppen vil få en mentor som følger de opp.

Ungdom som ønsker vil få et kompetansebevis og en referanse fra Åssiden Idrettsforening våren 2018 som f.eks kan benyttes når man skal søke jobb senere.
Alle deltakere må være over 14 år (født 2002 eller tidligere).

Vi ønsker deg som har erfaring fra strategiarbeid i frivilligheten eller næringslivet.
Vi ønsker ungdommer med initiativ som vil bidra og lære om strategisk arbeid.
Vi ønsker deg som er aktiv utøver i ÅIF, eller har vært det.
Vi ønsker foreldre som har aktive barn i ÅIF, og foreldre med barn som har sluttet.
Vi ønsker deg som har solgt pølser og malt klubbhuset i en årrekke.
VI ØNSKER DEG SOM BRYR DEG OM ÅSSIA!

Vil du være med på en spennende reise sammen med Åssiden Idrettsforening i 2017?
Det vil bli 3-4 kveldsmøter før sommerferien i tillegg til en lørdag eller søndag for prosjektgruppen.
Send en kort søknad hvor du skriver litt om deg selv til post@aif.no


Sportslig hilsen
Sverre Arneberg Fredriksen

Daglig leder
Åssiden IdrettsforeningMedlemskontingenten 2017

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jan 2017

Nå er medlemskontingenten på vei til deg.

Grunnet IT-systemet til Norges Idrettsforbund har alle som har familiemedlemsskap i ÅIF har mottatt en fakura per medlem i familien. Det er samme fakturanummer og KID på alle, så dere skal selvfølgelig bare betale en.

Har du registrert epostadresse i medlemsregisteret er den allerede i innboksen din. Hvis ikke kommer den i postkassa iløpet av noen dager.

Er det feil på fakturaen, eller du har spørsmål, er det bare å ta kotakt med Sverre på klubbhuset.Aktiv på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Jan 2017

Vi liker aktive barn!

Visste du at Åssiden Idrettsforening bidrar til å gjøre Åssida til et aktivt (og bedre) sted å vokse opp også utenfor banen/hallen?

Vår FYSAK-koordinator Espen Patersson jobber i ÅIF i 100% stilling med å skape aktivitet, og gode holdninger på Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud skole. Det vil komme mer informasjon om prosjektet "Aktiv på Åssia" på våre hjemmesider snart.

Før jul mottok prosjektet 525.000kr fra Gjensidigestiftelsen til å skape enda mer aktivitet.

"Aktiv på Åssia" er et samarbeid mellom Drammen kommune og Åssiden Idrettsforening og vi gleder oss til fortsettelsen.

På bildet ser du FYSAK-koordinator Espen Patersson (to fra høyre) og leder Rune Lislelig (tre fra høyre) sammen med representanter fra skolene (og en stor sjekk).


Arild Fredriksen takker for seg etter nesten 7 år som daglig leder

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Jan 2017

Takk for meg!

Min første arbeidsdag for Åssiden IF var en iskald mandag i februar 2010. Brakkebygget var vel ikke akkurat tidsmessig isolert. Seks og et halvt år er gått veldig raskt,- og betegnende er det at både klubben og fasilitetene har gjort "kvantesteg" - slik at min etterfølger Sverre Arneberg Fredriksen kunne tilre 2. januar i flotte, tidsmessige lokaler.

Jeg både håper og tror at dere vil ta vel imot Sverre. Han har helt sikkert mange ideer og vil tilføre ÅIF mye bra!

Berskaughallen åpnet våren 2010, pressehuset (Hula) ble restituert etter brannen, klubbens 75-årsjubileum i 2012, nytt garderobebygg ferdig i 2015 - er noe av det jeg har fått være med på.

Det har vært oppturer og nedturer - positive og negative saker - men heldigvis så er det mest oppturer og positive hendelser som man ser tilbake på! Det å være med på å organisere slik at barn og unge kan ha positive opplevelser på fritiden sin i bydelen Åssiden - og samtidig at de aktive og resten av familien deres kan finne nye venner og fellesskap rundt idretten (les: Åssiden IF).

Jeg må rette en stor takk til Åssiden IF`s hovedstyre, håndballstyre, fotballstyre, eldres avd, trenere, ledere, spillere og øvrige medlemmer - for et utmerket samarbeid i disse årene. Uten frivilligheten stopper idretten opp!

En spesiell takk til Rune Lislelid - som har vært styreleder hele tiden i min ansettelsesperiode. Han har vært en "trygg og god medspiller" for meg.

Mvh
Arild Fredriksen


Alle i Åssiden IF ønsker Arild lykke til videre, og vi håper å se deg på stadion gjennom sesongen.Bli med på Blåtimen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Jan 2017

Torsdag 26.januar inviterer Redd Barna, NFF Buskerud og Strømsgodset Toppfotball trenere, ledere og andre engasjerte i lokalklubbene i Drammen til Blåtimen på Marienlyst Arena.

Temaet for kvelden er nettvett. Samlingen varer fra klokken 18.00 til 21.00 og finner sted i våre VIP-lokaler i 3. etasje.


PÅMELDING FOR TRENERE/LAGLEDERE/FORELDRE FRA ÅSSIDEN IDRETTSFORENING TIL post@aif.no SENEST 21. JANUAR.

Kvelden innledes av vår strålende assistenttrener Håkon Wibe-Lund som forteller sin sterke historie fra virkeligheten. Her vil man se og høre hva hetsing og trakassering, blant annet gjennom internett, kan gjøre med et menneske.

Elin Langli fra Redd Barna videre legge fram hvilke utfordringer og potensielle farligheter som finnes ved bruk av internett. Vinklinga vil være på hvordan ledere, trenere og foreldre i idrettsklubber kan gjøre kloke grep for å sørge for at klubbens trenere og utøvere blir ansvarlige og gode brukere av internettet.


PÅMELDING FOR TRENERE/LAGLEDERE/FORELDRE FRA ÅSSIDEN IDRETTSFORENING TIL post@aif.no SENEST 21. JANUAR.Sportslig hilsen

Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig Leder
Åssiden Idrettsforening
E-post: post@aif.no
Telefon: (47) 93417624