Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Åssiden-dommere i toppen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Des 2020

Dommerrangering for 2021-sesongen er lansert og to av våre dyktige dommere hevder seg i toppen.


Tomke Poppen debuterte som assistentdommer i Toppserien 2020, og er nå en fast del av assistentdommerne for 2021 sesongen Toppserien som nummer 6 av 9 på øverste nivå. 


Aleksander Jæger har vært assistentdommer i OBOS-ligaen i to sesonger og er klar for sin tredje sesong som topprangert blant 2021s assistentdommere. Blir det debut i Eliteserien i løpet av kommende sesong?


Se hele rangeringen på NFFs hjemmeside


0 Kommentar

Åssia-munnbind

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Des 2020


Vi har gått til innkjøp av et begrenset parti Åssia-munnbind.

Tøymunnbindet oppfyller helsemyndighetenes krav til CWA17553 standard, som også er det FHI anbefaler

Munnbindet kan vaskes på 60grader og 25 ganger. Vi har størrelsene Large, Medium og Smal.

Vi tilbyr også enkelt etui med på kjøpet til å oppbevare munnbindet i lommen. 


Pris: 250kr stk

Pris for familie pakke (4 munnbind): 800kr


Ønsker du å kjøpe? Kom innom klubbhuset eller ta kontakt på orjan@aif.no eller på sms 93490714


0 Kommentar

Tidlig julegave til Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Des 2020

Per-Øyvind Mørk, leder for kommunikasjon og samfunnsansvar i Sparebanken Øst og
Espen Erikssøn, styreleder i Åssiden Idrettsforening 

 


Styreleder Espen ble overrasket av en blå og gul julenisse som kom på førjulsbesøk med en flott gave til Åssiden Idrettsforening.

Klubben har fått 200.000kr i gave fra vår flotte generalsponsor Sparebanken Øst. 

Nok en gang er Sparebanken Øst generøs, og banken har vært en svært viktig samarbeidspartner for klubben i flere år. Støtten kommer godt med i et krevende år for idretten og frivilligheten. 

Gavebrevet fra Sparebanken Øst:

I et svært krevende år for alt frivillig arbeid, ønsker vi i 2020 å gi ekstra støtte til den jobben som dere legger ned for å skape aktivitet og gi et godt tilbud til barn og ungdom. Derfor ønsker vi å tildele Åssiden IF kr 200.000,- som en ekstraordinær gave i 2020. 

Sparebanken Øst er svært imponert over den jobben som gjøres, og vi er stolte over å få være samarbeidspartner.


Her kan du se en video av når styreleder Espen Erikssøn mottar den hyggelige overraskelsen.0 Kommentar

Bytt, spar og støtt!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2020


(F.v) Henning Andersen, Salgs- og markedsdirektør SupporterKraft og Ørjan Dimmestøl, daglig leder Åssiden IF (Foto: Åssiden IF)

 


Nå kan Åssiden IF bli din strømleverandør! 


Åssiden IF er med på nytt spennende prosjekt som skal komme medlemmer og klubben til gode. Konseptet fungerer på samme måte som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! Så slik kan du gjennom en hverdagslig kostnad gi en utrolig viktig støtte til Åssiden IF uten at det koster noe ekstra.

Med en strømavtale fra Åssiden IF og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og ungdom i bydelen Åssiden, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte! Åssiden IF tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

Ørjan Dimmestøl, daglig leder i Åssiden IF, har gått foran og har selv byttet for å støtte Åssiden IF!

Bytt strømavtale her!

 

Om Supporterkraft

Supporterkraft Tindeenergi er signatar av FNs Klimapanel og jobber for å nå målene i Parisavtalen.

Åssiden og alle kunder får dermed en miljøvennlig og klimakompensert bolig/bedrift ved å bruke Supporterkraft Tindeenergi som strømleverandør. Alle kunder mottar et fysisk oblat og et digitalt sertifikat som bevis på dette.

Kundekonsulenter vil på vegne av klubben kontakte alle medlemmer fysisk eller via telefon den nærmeste tiden, for å informere ytterligere. Ta dem godt imot og hør på hva de har å si!

Betal strømregningen din med både hjerte og hode samtidig, du også – Hvis alle gjør litt, utgjør det en stor forskjell!


0 Kommentar

Covid-19 oppdatering

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Nov 2020

 

Denne uken har vært preget av flere nye strengere tiltak nasjonalt og lokalt. For aktiviteten vår er det følgende tiltak som vi må følge den kommende tiden:

  • All aktivitet for voksne (over 20år) stoppes. Det betyr at det ikke vil være trening for våre senior lag herrer og kvinner.
  • Barne- og ungdomsidretten kan fortsette med treninger, men kan ikke delta på cuper og turneringer. Heller ikke utenbys. Det vil si at barn og ungdom er begrenset til treninger.
  • Gymsaler stenges og de fotballag som trener inne må trene ute. Har ikke ditt lag treningstid på kunstgresset vil det komme oppdatert oversikt i løpet av mandag 9. november.

 

Drammen kommune har besluttet at treningsaktivitet for barn og ungdom opprettholdes og det er vi i Åssiden svært glad for. Det er svært viktig og helt i tråd med nasjonal smittevernveileder som sier:

Opprettholdelse av fritids- og idrettstilbud for alle barn og unge er viktig for trivsel og legger til rette for lek, fysisk aktivitet og sosialt samspill m.m. For utsatte barn kan deltagelse i fritids- og idrettstilbud ha stor betydning fordi dette er en trygg og kjent arena som kan være et viktig holdepunkt i en vanskelig hverdag. Det er viktig å være oppmerksom på barn og unge som under normale forhold ikke ville vært utsatt, men som har blitt det som konsekvens av pandemien.


Trenere og lagledere har nå et ekstra ansvar for å sørge for at smittevernrutiner følges. God hånd- og hostehygiene er enda viktigere, en meter avstand utenom aktivitet, og alltid ha såpe og vann (evt antibac) tilgjengelig. Trenere som mangler dette må ta kontakt med daglig leder omgående på epost orjan@aif.no.

 

Håndballen kan fortsatt trene i Berskaughallen. Dette er fordi:

  • Man skal opprettholde aktiviteten for barn og ungdom
  • Det er større flater enn i gymsalene
  • Det er vakter som sørger for forsterket renhold

 

Keepertrening i fotballen vil fortsette da dette er trening hvor det vil være naturlig avstand under økten.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline