Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Ekstraordinært årsmøte 29. august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jun 2017

Ekstraordinært årsmøte avholdes 29. august.

Åssiden Idrettsforening vedtok på årsmøte i mars 2017 å utsette valg av noen verv til et ekstraordinært årsmøte. Valgkomiteen har jobbet godt og grundig i april - juni og la på styremøte 6. juni frem sin innstilling.

Styret besluttet at ekstraordinært årsmøte skal avholdes 29. august.
Sakspapirer og innstillinger blir lagt ut på hjemmesiden senest 15. august.


Følgende verv er på valg 29. august.

Leder hovedstyret (2 år)
Et varamedlem hovedstyret (2 år)
Et medlem til husstyret (1 år)
To revisorer (1 år)

Et valgkomitemedlem (1 år)
Et varamedlem til valgkomite (1 år)


Rune Lislelid (bildet) ble på årsmøtet 2017 valgt som styremedlem for 2 år med ansvar for å følge opp klubbens arbeid på samfunnsutvikling. Rune var leder i Åssiden IF fra 2005 - 2016 og fungerer som leder frem til ekstraordinært årsmøte.


Hvordan skape aktive lokalsamfunn?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Feb 2017

Buskerud Idrettskrets inviterte 3. februar til seminar med temaet "hvordan skape aktive lokalsamfunn?". Åssiden Idrettsforening var gjennom invitert som et av flere gode eksempler på hvordan idretten, sammen med skolene, kan skape aktive lokalsamfunn.

Vår mann i prosjektet Espen Patersson var desverre opptatt denne dagen, men daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen steppet inn som vikar for Espen. Sammen med rektor på Kjøsterud Ungdomsskole Jon Espen Palm presenterte de arbeidet med "Aktiv på Åssia" for alle som ønsket. Interessen var stor, og det ble knyttet gode kontakter for videre utvikling av aktivitetstilbudet i bydelen.


Sverre og Jon Espen smiler for fotografen fra Drammens tidene


I tillegg til stands med presentasjon av prosjekter fra forskjellige idrettslag - skole samarbeid i Drammen var det gjennom dagen innlegg fra forskjellige aktører i idretten og det offentlige. En viktig arena for erfaringsutveksling og en godt tilrettelagt møteplass. Dette skaper inspirasjon og motivasjon for å jobbe videre med å gjøre Åssia til en bedre, og mer aktiv, bydel å vokse opp

Åssidamodellen "Aktiv på Åssia" ble trukket frem som et godt eksempel av ordføreren.Espen Patersson er ansatt i 100% stilling i Åssiden IF for å jobbe med Aktiv på Åssia. Se Espen fortelle om sin hverdag 2:14 ut i denne videoen (som ble vist på seminaret).


Tusen takk til Buskerud Idrettskrets som setter dette på agendaen. Uten idrettskretsen ville det ikke vært noe "Aktiv på Åssia"Aktiv på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Jan 2017

Vi liker aktive barn!

Visste du at Åssiden Idrettsforening bidrar til å gjøre Åssida til et aktivt (og bedre) sted å vokse opp også utenfor banen/hallen?

Vår FYSAK-koordinator Espen Patersson jobber i ÅIF i 100% stilling med å skape aktivitet, og gode holdninger på Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud skole. Det vil komme mer informasjon om prosjektet "Aktiv på Åssia" på våre hjemmesider snart.

Før jul mottok prosjektet 525.000kr fra Gjensidigestiftelsen til å skape enda mer aktivitet.

"Aktiv på Åssia" er et samarbeid mellom Drammen kommune og Åssiden Idrettsforening og vi gleder oss til fortsettelsen.

På bildet ser du FYSAK-koordinator Espen Patersson (to fra høyre) og leder Rune Lislelig (tre fra høyre) sammen med representanter fra skolene (og en stor sjekk).


Arild Fredriksen takker for seg etter nesten 7 år som daglig leder

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Jan 2017

Takk for meg!

Min første arbeidsdag for Åssiden IF var en iskald mandag i februar 2010. Brakkebygget var vel ikke akkurat tidsmessig isolert. Seks og et halvt år er gått veldig raskt,- og betegnende er det at både klubben og fasilitetene har gjort "kvantesteg" - slik at min etterfølger Sverre Arneberg Fredriksen kunne tilre 2. januar i flotte, tidsmessige lokaler.

Jeg både håper og tror at dere vil ta vel imot Sverre. Han har helt sikkert mange ideer og vil tilføre ÅIF mye bra!

Berskaughallen åpnet våren 2010, pressehuset (Hula) ble restituert etter brannen, klubbens 75-årsjubileum i 2012, nytt garderobebygg ferdig i 2015 - er noe av det jeg har fått være med på.

Det har vært oppturer og nedturer - positive og negative saker - men heldigvis så er det mest oppturer og positive hendelser som man ser tilbake på! Det å være med på å organisere slik at barn og unge kan ha positive opplevelser på fritiden sin i bydelen Åssiden - og samtidig at de aktive og resten av familien deres kan finne nye venner og fellesskap rundt idretten (les: Åssiden IF).

Jeg må rette en stor takk til Åssiden IF`s hovedstyre, håndballstyre, fotballstyre, eldres avd, trenere, ledere, spillere og øvrige medlemmer - for et utmerket samarbeid i disse årene. Uten frivilligheten stopper idretten opp!

En spesiell takk til Rune Lislelid - som har vært styreleder hele tiden i min ansettelsesperiode. Han har vært en "trygg og god medspiller" for meg.

Mvh
Arild Fredriksen


Alle i Åssiden IF ønsker Arild lykke til videre, og vi håper å se deg på stadion gjennom sesongen.Ny daglig leder i Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Des 2016

Sverre Arneberg Fredriksen (bildet) er ansatt som ny daglig leder i Åssiden Idrettsforenig. Vår nye daglige leder starter egentlig i januar, men har tjuvstartet litt i romjulen.

Sverre er 35 år og kommer fra Rundtom i Drammen. Han bor i Mjøndalen og har 2 små barn. Han har idrettsutdanning fra NTNU og har tidligere jobbet mye med utdanning og organisasjonsutvikling i idretten. Sverre er også kvalitetsklubbveileder for NFF Buskerud og har vært kursholder for flere forbund og idrettskretser.

"Jeg gleder meg til å bli kjent med alle dere som bruker egen fritid på å tilrettelegge for barn og ungdom på Åssiden. Det blir spennende å komme i gang for fullt i januar. Åssiden skal være et bra sted å vokse opp og det skal være enkelt å engasjere seg som frivillig i Åssiden IF, enten det er som kioskvakt, trener/lagleder, gruppe- eller hovedstyremedlem."


Første arbeidsdag på klubbhuset er 2. januar og Sverre kan nåes på telefon 934 17 624 og epost post@aif.noPowered by: Bloc