Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

O'learys er som skapt for sportsfamilien

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Des 2017

O'learys Drammen er ny samarbeidspartner med Åssiden IF. På O'learys kan du se alt av fotball og mye annen sport samtidig som du kan spise god mat. Du kan bl.a. også spille shuffleboard.


Restaurantsjef på O'learys Drammen Runar Fosså er veldig fornøyd med det nye samarbeidet med Åssiden IF.

O'learys Drammen er det perfekte stedet å ta med laget, eller familien, når dere skal ut og spise sammen. Spillere i Åssiden vil i 2018 få utdelt rabattkort man kan benytte i restauranten, samtidig vil O'learys vil være synlige på våre arrangement. Vi anbefaler alle som er glade i ÅIF å stikke innom O'learys når dere er i Drammen. Kanskje finner du en drakt du kjenner igjen på veggen i restauranten?
Utleiemegleren i Drammen støtter lokalidretten

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2017

Åssiden idrettsforening samarbeider med Utleiemegleren Drammen.

Utleiemegleren ønsker å være en samarbeidspartner for folk flest. De gjør det enklere og tryggere å være utleier, samtidig som de ivaretar rettighetene til den som leier. Utleiemegleren tar seg av hele utleieprosessen og leier ut alle typer boliger.

Hvis du skal leie ut bolig kontakter du Utleiemegleren Drammen på telefon 32827700

Foto: Daglig leder i Utleiemegneren Drammen Eivind Sveen og daglig leder i Åssiden IF Sverre Arneberg Fredriksen.
ÅIF forlenger med Intersport/Hummel

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Nov 2017

Åssiden Idrettsforening forlenger avtalen med Intersport/Hummel.


Styreleder Rune Lislelid signerte denne uken ny 5 års utstyrsavtale med Intersport Torget Vest og Hummel. Den nye avtalen løper til 2022. Her sammen med Anders Mårdalen fra AssistCo/Hummel, fotballeder Cato Brekke, håndballeder Erik Simonsen og Krister Fjeld fra Intersport Torget Vest.

Det er mange kriterier som er lagt til grunn for å velge Hummel / Intersport.

Valg av Hummel er basert på klubbens samarbeid og identitet med Hummel som merkevare.

Åssiden har i mange år hatt hummel som merke og endring ville vært krevende.

Dette gjelder særlig det økonomiske aspektet for klubben og ikke minst også for alle medlemmene som har kjøpt Hummel treningstøy for hundre tusener av kroner.

Når det gjelder valg av leverandør/samarbeidspartner ble Intersport på Torget Vest valgt etter flere møter.Det er foretatt en nøye vurdering og det vil bli jobbet med endringer  av samarbeidsformer og struktur.

Dette gjelder både hos Intersport og hos oss som kunde.

Vi gleder oss til samarbeidet.

Det er mitt valg

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Nov 2017

ÅSSIDEN IDRETTSFORENING I SAMARBEID MED MITT VALG

Åssiden Idrettsforening skal sammen med lokale stiftelser og Lions Club Drammen Vest bruke over 250.000kr på holdningsskapende arbeid i bydelen de to neste årene. MITT VALG er et Lionsprogram for holdningsskapende arbeid i barnehage, skole og idrettsmiljøer. Gjennom lekbaserte øvelser og refleksjon bygger barn og unge relasjoner, selvtillit og selvfølelse, som i sin tur gir mot til å ta gode valg.

It takes å village to raise a child Gjennom en langsiktig samarbeidsavtale med MITT VALG skal Åssiden Idrettsforening nå ytterligere styrke sitt verdiarbeid rettet mot barn og ungdom i bydelen. I samarbeid med Buskerud Idrettskrets har klubben jobbet med «aktive lokalsamfunn» i flere år. Det siste året har dette arbeidet blitt intensivert. Sammen med skolene er «Aktiv på Åssia» etablert som en prosjektparaply for mye av aktiviteten i og utenfor skoletiden. Styreleder i Åssiden IF Rune Lislelid ser frem til å komme i gang med MITT VALG i 2018. Sammen skaper vi en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.


«Vi er imponerte over det sterke og fruktbare samarbeidet som allerede er etablert mellom idrettslaget og skolene i bydelen.  Det gjør det trygt for barna når de møter de samme holdningene blant voksne på skolen og på fritiden.»

Annica Lindén Øygard Daglig leder MITT VALG
Skolene og idrettslaget i bydelen har mange trygge voksenpersoner som også er gode rollemodeller. Klubben har lett etter en måte å sette det viktige verdiarbeidet i system slik at barna og ungdommene møtes av de samme verdiene både på skolen og i idretten.

Det har vært viktig for klubben å få på plass en stabil samarbeidspartner på verdiarbeid. Idrettsdelen av MITT VALG skal gjøre dette. I tillegg til samlingene for klubbens trenere/ledere, skal klubben også tilby gratis kurs for lærerne fra Aronsløkka, Åssiden og Kjøsterud.

   

«Tiltak som dette er med på å styrke samarbeidet mellom skolene og idrettslaget som igjen gjør det bedre å være barn på Åssia. Samtidig er nettverket og dialogen som etableres med andre MITT VALG klubber, som for eksempel Asker Fotball, viktig for oss også sportslig.»

Sverre Arneberg Fredriksen Daglig leder Åssiden idrettsforening 

Daglig leder i MITT VALG Annica Lindén Øygard er glad for å ha innledet et langsiktig samarbeid med Åssiden idrettsforening. Innen idretten hjelper og støtter MITT VALG trenere og lagledere i arbeidet med å bygge et positivt og inkluderende trenings- og konkurransemiljø blant unge utøverne. Den mentale treningen spiller på lag med det fysiske, og bidrar også til at barna blir bedre sportslig. Trenere får verktøy og øvelser slik at alle blir beviste sitt ansvar i den viktige jobben med utøverne.

 


«I disse tider som mange unge sliter i hverdagen, tror vi et prosjekt som dette vil kunne bety et løft for hele ungdomsmiljøet. Vi ønsker klubben lykke til og følger spent med!»

Sven Christoffersen President i Lions Drammen Vest


Lions Drammen Vest er den største bidragsyteren i prosjektet. De er både glade og stolte over å kunne støtte idrettsforeningen og klubbens viktige engasjement i "Aktiv på Åssia". Lions har stor tro på at det nyutviklede opplegget for idrettsklubber vil bidra til høyere sosial kompetanse for alle. Dette skaper trygghet, trivsel og selvtillit og hjelper unge med å velge riktig i livet.


Åssiden idrettsforening skal i 2018 og 2019 tilby kurs og samlinger for alle trenere og lagledere i ungdomsfotballen. Samtidig blir det laget en modell for refleksjon med relevante dilemmaer som skal løftes på alle foreldremøter, spillermøter og trener/lagledermøter i klubben. Klubben skal også i 2018 utvikle «kapteinskolen» som blir et lederprogram for tenåringer på Åssia. Kapteinskolen vil bli gjennomført for første gang i 2019.Fremtidens Åssia 13. november

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Nov 2017

Vil du være med å bestemme hvor målet til Åssiden Idrettsforening skal stå? Du inviteres nå til verdikveld for å diskutere klubbens fremtid.

Vi ønsker deg som har erfaring fra strategiarbeid i frivilligheten eller næringslivet. Vi ønsker ungdommer med initiativ som vil bidra. Vi ønsker deg som er aktiv utøver i ÅIF, eller har vært det. Vi ønsker foreldre som har aktive barn i ÅIF, og foreldre med barn som har sluttet. Vi ønsker deg som har solgt pølser og malt klubbhuset i en årrekke.

VI ØNSKER DEG SOM BRYR DEG OM ÅSSIA!

Alle kan bidra i prosessen. Alle deltakere må være over 14 år (født 2002 eller tidligere).

Se: FACEBOOK for mer informasjon.

Styret i Åssiden Idrettsforening vedtok 11. januar å iverksette prosess med å utvikle virksomhetsplan med visjon, virksomhetside og verdier for Åssiden Idrettsforening. Prosessen skal gjøres sammen med medlemmene i ÅIF og skal starte høsten 2017. Virksomhetsplanen skal etter planen være klar for vedtak på årsmøtet 2018.

16. september ble det gjennomført en strategisamling hvor man startet arbeidet med å legge klubbens fremtid.


Vi inviterer alle interesserte til VERDIKVELD på Klubbuset 13. november kl 18:00-21:00.

Agenda: VERDIER

Hva er viktigst for oss, og hvordan skal vi fremstå/være i klubben? Verdier var det området vi måtte prioritere ned på sist samling, og vi ønsker derfor å ta dette opp på en egen samling 13. november.

Det skal landes 3 verdier som skal gjelde for alle i hele klubben. Verdiene bør utfordre hverandre og kunne fungere både på organisasjon/ledelse og på aktivitet.

Se: FACEBOOK for mer informasjon.


Hvorfor skal vi gjøre dette? Målet med virksomhetsplanen er å ha et overordnet verktøy for alle styrer og utvalg i klubben. Et felles sett med verdier og en felles retning vi ønsker å drive etter. Dette skal gjøre det mye enklere for tillitsvalgte og andre frivillige å bidra. Det skal være lett å være frivillig i ÅIF!


Virksomhetsplanen består av 3 elementer. Visjon, Virksomhetside og Verdier.

VISJON: Det vi ønsker å strekke oss etter og skape i fremtiden.

Dette ble det brukt mest tid på sist samling. Vi diskuterte oss frem til en foreløpig visjon som er «Klubben med hjerte for alle på Åssia».

VIRKSOMHETSIDE: Hva skal vi drive med for hvem?

Etter møte 13. november ser siste utkast av virksomhetsideen ut slik: «ÅIF er en arena for personlig og idrettslig utvikling i et miljø der alle i bydelen føler seg hjemme og er aktive.». Når verdier og visjon er behandlet ferdig vil hovedstyret utforme et utkast til ferdig virksomhetside.

 

VERDIER: Hva er viktigst for oss, og hvordan skal vi fremstå/være i klubben? Verdier var det området vi måtte prioritere ned på sist samling, og vi ønsker derfor å ta dette opp på en egen samling 13. november.

Det skal landes 3 verdier som skal gjelde for alle i hele klubben. Verdiene bør utfordre hverandre og kunne fungere både på organisasjon/ledelse og på aktivitet. 

   
Se: FACEBOOK for mer informasjon.Powered by: Bloc