Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Pensjonert rektor med hjerte for barn og unge

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Lillann Fanuelsen fra Drammen er en av tre finalister når Frivillig.no kårer Årets nykommer i frivilligheten 2018.

(teskt hentet fra www.frivillighetensdag.no)

Etter mange år som rektor på Åssiden Barneskole ble Lillan pensjonist. Hun har aldri vært engasjert i foreningsliv, og aldri noe spesielt i idretten, før hun i februar 2018 meldte seg inn i bydelsklubben Åssiden Idrettsforening. Nå er hun styremedlem med spesielt ansvar for verdiarbeidet i klubben.

Lillann er frivillig i Åssiden Idrettsforening.

-Når jeg ble pensjonist hadde jeg et behov for å fortsatt være nyttig. Jeg var redd for å stagnere, ønsket å fortsatt kunne være del av noe større enn meg selv. Jeg har alltid vært opptatt av hvordan vi involverer barn og unge. De er fremtiden og jeg ønsket å engasjere meg for at denne fremtiden blir bra.

Opptatt av barna

"Hvorfor skal vi gjøre dette?" og "Har noen spurt barna om hva de ønsker?" er spørsmål som går igjen etter at Lillan entret styrerommet i klubben. Lillan er den flotte dama, som tør å stille spørsmål. Hun er ydmyk, men samtidig en tydelig stemme som sier i fra når hun mener noe er feil.

-Jeg er godt kjent I lokalmiljøet og hadde også et behov for å fortsatt være en aktiv del av samspillet i kommunen. Jeg kjente idrettslaget fra samarbeid med skolen tidligere og fant min rolle her, til tross for at jeg ikke var så opptatt av idretten og sporten. Det er barna jeg vil bruke resten av min tid på.Torshov sport ny forhandler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Nov 2018

Åssiden Idrettsforening sin nye forhandler (klubbutikk) er Torshov Sport avd. Drammen.Vi har signert en ny samarbeidsavtale med Hummel og Torshov Sport som løper til 2022. Klubben er veldig fornøyd med den nye avtalen som omfatter både rabatter til medlemmer, handlekvelder, kickoff i butikk, samarbeid på arrangement og mye mye mer.

Vi jobber nå intensivt med å få på plass klubbkollesksjon i butikk til julesalget i desember. Vi har også en del draktbestillinger til håndballgruppa som lå inne hos intersport som ikke er levert. Så fort vi har oversikt over leveranser og faktureringer fra tidligere butikk vil det komme nye drakter til de lagene i håndballen som ikke allerede har fått fra vår nye forhandler.Intersport avvikler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2018

Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest.


Vi mottok i forrige uke informasjon fra Gresvig at Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest. I et brev datert 22. oktober 2018 informerere Gresvig om at butikken omprofileres til "outlet" fra 01.11.2018, og at den legges ned fra 01.04.2019. Intersport Torget Vest har vært Åssiden IF sin samarbeidspartner de siste årene, og vi må nå kaste oss rundt for å få på plass en ny avtale.

Daglig leder er allerede i gang med prosessen med å få på plass en ny avtale for klubben, og vi vet mer etter styremøte torsdag denne uken (8. november).

Rammene det jobbes ut i fra er at vi ønsker å beholde hummel som merkeleverandør slik at vi ikke trenger å bytte ut mye av klubbens (og spillernes) utstyr. Samtidig ønsker vi ny butikk klar før julehandel slik at det også i år kan ligge blåhvite gaver under trærne i stuene på Åssia.
Vi skal også sikre oss en samarbeidspartner som kan levere utstyr som avtale til aktivitetene våre, og på våre arrangement. Det skal være lett å være frivillig (logistikk) i Åssia, og det skal være enkel tilgang på klubbtøy for våre barn.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre FredriksenFROKOSTMØTE; Strategisk kommunikasjon

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Sep 2018

   
GRATIS FROKOSTSEMINAR 11. OKTOBER
               
               
Visste du at sponsing er Norges nest største kommunikasjonskanal og en kostnadseffektivt kanal for markedsføring?
           
Åssiden Idrettsforening inviterer til gratis frokostmøte i Åssiden IFs klubblokaler. 

Vi har med oss sponsorekspert, Rune Hansen fra Linkt as. Han skal fortelle om hvor effektivt sponsing
kan være dersom man bruker de riktige verktøyene. I tillegg skal vi ha en hyggelig frokost,
fortelle litt om klubben og tid til relasjonsbygging blant deltakerne.

Kl. 08.30-10.00
Dato 11. oktober
Sted Åssiden Idrettsforening
Påmeldingsfrist 09. oktober

Vi garanterer utbytte med en god frokost, mer kunnskap om sponsing og en hyggelig start på dagen!

Vi håper du kommer!

FOR MER INFO SE HERVelkommen Marius

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Sep 2018

Marius Iversen (24) er ansatt som klubbmedarbeider i Åssiden IF.

Mange har allerede blitt kjent med Marius da han har vært i arbeidspraksis hos oss siden januar. Nå har vi endelig fått på plass en avtale med NAV om lønnstilskudd som gjør at vi har ansatt Marius i 50% stilling.

Hovedoppgavene til Marius er oppdatering og vedlikehold av medlemsregister, følge opp medlems og aktivitetskontingenter, praktisk støtte til kioskdugnader, følge opp banemerking, bistå ved klubbens arrangement, bestilling av reiser og annet forefallende arbeid.

Mange av klubbens lagledere og trenere vil bli godt kjent med Marius fremover.


Vi er glade for at Marius trives hos oss, og at han ønsker å være i Åssia videre.


Hvis du trenger å komme i kontakt med Marius kan du nå han på marius@aif.no
Levert av IdrettenOnline