Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Gave fra Sparebanken ØST

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Aug 2018

Vår trofaste partner Sparebanken ØST har åpnet pengesekken og tildelt Åssiden IF en gave for å sikre klubbens varige verdier. Denne gangen er det vedlikehold av klubbhuset som tildeles midler fra Sparebanken ØST SPIRE.


Bilde: Leder av husstyret Knut Arvid Syvertsen gleder seg til å få satt i gang arbeidet på klubbhuset.


Husstyret utarbeidet høsten 2017 en vedlikeholdsplan for klubbhuset, og det er veldig fint å nå få midler til å kunne sette i gang. Flislegging av garderobene, vedlikehold av fasade og utskiftning av vinduer er noe av det som står på planen for 2018.

Vi takker for støtten:)

SE ALLE SOM HAR FÅTT MIDLER HERGOD SOMMER

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jun 2018

Vi ønsker alle blåhvite en riktig god og aktiv sommer.

Ta vare på hverandre. Vi gleder oss til å se dere alle til høsten:)


Klubbhuset som møteplass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2018

Åssiden idrettsforening er veldig glade for at klubbhuset er en arena som stadig flere ønsker å benytte seg av. Det er stor pågang fra lag som ønsker å benytte klubbhuset til interne arrangement og samlinger. Vi har også ønsker om å benytte huset mer som samlingspunkt i bydelen både knyttet til kamper og til arrangement. Samtidig opplever vi stor pågang fra personer som ønsker å leie klubbhuset til selskaper. Noen av disse ønsker å booke tidlig for å kunne planlegge bursdager og konfirmasjoner i god tid.

Det har denne våren oppstått flere uheldige kollisjoner mellom utleie av klubbhuset til festligheter samtidig som klubben har hatt behov for klubbhuset til arrangement og samlinger. Husstyret har derfor kommet med et ønske til hovedstyret et ønske om føringer for utleie.


Nye retningslinjer for utleie av klubbhuset vedtatt av hovedstyret:

Åssiden IF ønsker ikke videre utleie av klubbhuset til eksterne brukere på ettermiddag/kveldstid som låser huset fra interne arrangement. Huset bør benyttes av klubbens medlemmer, til møter, sosiale sammenkomster og som møteplass i forbindelse med klubbens treninger og arrangement.

Klubbhuset er åpent for utleie kvelder og helger i perioden 1. november til 29. februar. Klubbhuset åpnes for utleie resten av årets etter at gruppene har ferdigstilt sine med aktiviteter, senest 1. april.
Takk for din støtte

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mai 2018

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

#reklame

Åssiden Idrettsforening ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med 144.630,- til oss.

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Åssiden Idrettsforening som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!


 

 Protokoll og dokumenter fra årsmøtet

Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Mar 2018

Protokollen og alle tilhørende dokumenter fra årsmøtet ligger nå på årsmøtesiden.
Powered by: Bloc